ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT

Πάγκος για βάρη Kelton HL12

HL12

179,00 €
με ΦΠΑ

Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο παραγωγής της εταιρείας KELTON στην αγορά. Δεν μειώνουμε το κόστος του υλικού. Νοιαζόμαστε για την ασφάλειά σας. Αποφασίσαμε λοιπόν να φτιάξουμε για εσάς ένα πτυσσόμενο πάγκο προφίλ 50x50x2 mm. Χάρη σε αυτήν την κατασκευή η αντοχή  του πάγκο μπορεί να φτάσει τα 500 κιλά.

Ποσότητα
Παράδοση σε 1-3 ημέρες


Ποια είναι τα οφέλη της αγοράς σου.

Ο μοναδικός πάγκος της βιομηχανίας KELTON POLAND  αναδιπλούμενος σε προφίλ 50x50x2 mm. Δεν παράγουμε κινέζικα παιχνίδια. Μόνο με μια τέτοια κατασκευή  θα μπορείτε να κάνετε προπόνηση υψηλών απαιτήσεων.
Μετά το δίπλωμα είναι μόνο 20 cm. Κρύψτε το σε οποιοδήποτε μέρος του δωματίου ή του γυμναστηρίου σας!Απλή, βαριά κατασκευή ανθεκτική σε φορτίο 500 κιλών. Οι συγκολλήσεις υψηλής ποιότητας αντέχουν σε πολλά χρόνια χρήσης.
Έχετε υψηλές απαιτήσεις; Από αυτόν τον πάγκο θα νιώσετε 100% ασφάλεια κατά τη διάρκεια δυναμικής προπόνησης.Μια ευρεία, βαριά και σταθερή βάση του πάγκου. Σας παρέχει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης.
Σκεφτήκατε την γυμναστική με υψηλές απαιτήσεις, σκεφτόμαστε το υλικό.6 διαφορετικές δυνατότητες για ρύθμιση της γωνίας της πλάτης. Θα μπορείτε να κάνετε πιέσεις στήθους σε διαφορετικές γωνίες.
Επιλέγετε την κατάλληλη ρύθμιση. Με αυτόν τον τρόπο, θα κάνετε ακόμη καλύτερη ενδυνάμωση του μυών σας.Ρύθμιση του πάγκου στις 85 °. Θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκηθείτε στους ώμους και να διαφοροποιήσετε την προπόνηση σας.
6 διαφορετικές δυνατότητες για ρύθμιση της γωνίας του καθίσματος. Ιδανικά σχεδιάζετε τη ρύθμιση της διαμόρφωσης της πλάτης του καθίσματος. Χάρη στο καλά τοποθετημένο κάθισμα, η θέση σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης θα είναι σταθερή.
Ταπετσαρία αφρού πάχους 3 cm. Επαγγελματικό, αρκετά σταθερό κάθισμα και πλάτη πλάτης, σας παρέχει την άνεση και την άνεση της άσκησης.Διαμορφωμένο άκρα της ταπετσαρίας. Κατά τη διάρκεια πληθώρας ασκήσεων το περίγραμμα της ταπετσαρίας σας δίνει ελευθερία κινήσεων, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σωστά τις ασκήσεις, οι οποίες θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Προφίλ 50x50x2 mm στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα αξεσουάρ. Σε αυτόν τον πάγκο  μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορα πρόσθετα εξάρτηματα όπως για ασκήσεις στα πόδια(κάμψεις-εκτάσεις),καθώς επίσης και μαξιλάρι για ασκήσεις χεριών (Scott) ή και κόντρα ποδιών για ασκήσεις κοιλιακών.
Απλά αγοράστε έξτρα τα εξής πρόσθετα: για τα πόδια το HZ14,για τα χέρια το HZ6, για κόντρα κοιλιακών το HZ2.
Επαγγελματικό φινίρισμα.Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αισθητικού εξοπλισμού. Κάθε λεπτομέρεια του πάγκου σας είναι σημαντική για εμάς.
Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από τους καθηγητές της Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής στην Κρακοβία.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε τον εξοπλισμό που ελέγχεται από κορυφαίους ειδικούς από την προπόνηση δύναμης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά                
Διαστάσεις:                     130 cm x 51 cm x 45 cm (μήκος x ύψος x πλάτος)
Βάρος:                            20 κιλά
Δοκιμασμένη αντοχή:        500 kg
Χάλυβας προφίλ:              50x50x2 mm
Ρυθμιζόμενη πλάτη 6 επιπέδων:  (0 °, 20 °, 40 °, 60 °, 75 °, 85 °)
Ρύθμιση καθίσματος:             6 επίπεδα
Ύψος όταν διπλώνεται:           20 cm
Μήκος μεταφοράς:                130 cm
Διαστάσεις πλάτης:                28 cm x 81 cm (πλάτος x μήκος)
Διαστάσεις καθίσματος:          28 cm x 31 cm (πλάτος x μήκος)
Πάχος θέσεων (thickness):     3 cm
Πλάτος βάσης:                    45 cm
Μήκος βάσης:                     130 cm
Ύψος του καθίσματος:         40 cm

Τα καταστήματα CHRISTIN SPORT προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσία παράδοσης και συναρμολόγησης των οργάνων γυμναστικής που θα επιλέξουν.

Τα όργανα γυμναστικής παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευσία. Εάν επιθυμείτε συναρμολόγηση ή μεταφορά σε κάποιο όροφο, αφήστε μήνυμα στα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος.

Η συναρμολόγηση είναι σημαντική υπηρεσία και πρέπει να την επιλέξετε διότι ο τεχνικός αφού συναρμολογήσει το προϊόν που αγοράσατε ελέγχει την σωστή του λειτουργία, σας δείχνει τον τρόπο χρήσης του και την σωστή του συντήρηση.

Η συναρμολόγηση παρέχεται για περιοχές εντός ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (για την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ κατόπιν συννεννόησης, μπορεί να προηγηθεί εντός του καταστήματος πριν την αποστολή. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!)

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ FREE SUPPORT!!! Επιλέγοντας τα καταστήματα μας για αγορά (διαδρόμου, ελλειπτικού, ποδηλάτου, πολυοργάνου γυμναστικής) σας παρέχουμε δωρεάν επισκέψη τεχνικού για διάστημα 8 μηνών από την αγορά σας. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να αποφύγετε τις περιττές χρεώσεις όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στον εξοπλισμό σας (ισχύει για την ΑΤΤΙΚΗ και σε επιλεγμένα σημεία πανελλαδικά.) ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€ (εξαιρούνται προϊόντα με επισήμανση προσφορά)

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με τους εξής τρόπους:

1. Μέθοδος Αντικαταβολής

Ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Αττικής με αυτοκίνητα της εταιρείας ή για αποστολές μικρών δεμάτων μέσω courrier.

Δεν ισχύει για αποστολές επαρχίας μέσω μεταφορικής όπου προηγείται κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα.

2. Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω κατάθεσης σε ταμείο ή ΑΤΜ ή με μεταφορά από τον λογαριασμό σας μέσω e banking.

Ειδικά για αγορές άνω των 500€ βάσει νόμου είναι υποχρεωτική η εξόφληση όλου του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας.

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΠΟΡΤΕΚ ΦΙΤΝΕΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Μ.Ε.Π.Ε

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 08947028596
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR65 0110 0890 0000 08947028596

EUROBANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0251.58.0200755815
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR03 0260 2510 000 580200755815

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5066-063424-624
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR77 0172 0660 0050 6606 3424 624

ALPHA BANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 144002320002962
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR61 0140 1440 144 002320002962

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα Email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@christinsport.gr ή καλέστε μας στο 2109755570 ή μέσω Fax στο 2104815731.

3. Πληρωμή online: Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Alpha Bank e-Commerce όπου ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από την τράπεζα ALPHA BANK η οποία ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Επιστρέφετε αυτόματα στο διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης όπου ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Ο τρόπος αυτός παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και ταχύτητα στην συναλλαγή σας ενώ η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Πληρωμή με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (έως 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ).
Εξοφλώντας με πιστωτική κάρτα την παραγγελία σας on line έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού σε ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ οι οποίες προβλέπονται ανάλογα με τα προϊόντα και την αξία τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
Για αγορές:

 • 1έως 300€ 6 άτοκες δόσεις (ελάχιστη δόση 50€)
 • από 301€ έως 1000€ 12 άτοκες δόσεις
 • από 1001€ έως 1999€ 18 άτοκες δόσεις.
 • από 2000€ και άνω έως 24 άτοκες δόσεις

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πώς θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάνουμε παραδόσεις και αποστολές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 59€ και συναρμολόγηση από εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών (Εξαιρούνται τα προϊόντα με την σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ).

Καταχωρήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2109755570 ή online στο www.christinsport.gr έως τις 14:00 και παραλάβετε τα προϊόντα σας από την επόμενη εργάσιμη μέρα στο κατάστημα ΠΕΙΡΑΙΑ. Το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ θα σας ενημερώσει άμεσα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αποστολή προϊόντων εντός ΝΟΜΟΥ ΑΤΙΚΗΣ (εξαιρούνται τα νησιά.)

Δέματα μεγάλου όγκου: (αφορά όργανα γυμναστικής, διάδρομοι ελλειπτικά,ποδήλατα, πινγκ πονγκ, πολυόργανα ή ογκώδη δέματα βάρη μπάρες δίσκους και ισχύει για περιοχές Αθήνας, Πειραιά, Προαστίων καλύπτοντας και το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.)

Οι παραδόσεις γίνονται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 09:00-17:00 και Σαββάτου μεταξύ 09:00 –14:00 κατόπιν 2ωρου ραντεβού. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και συναρμολόγηση του προϊόντος αυτή γίνεται κατά την παράδοση από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Για Υπερμεγέθη παραγγελίες ή προϊόντα όταν η παράδοση και η συναρμολόγηση αυτών πραγματοποιείται με δικά μας μέσα στην περιοχή Αττικής και η πρόσβαση στον χώρο του πελάτη δεν είναι εφικτή π.χ. (μικρό ασανσέρ, στενή σκάλα ή τοποθέτηση σε σοφίτα) θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για την παροχή γερανού.

*Σε περίπτωση που απαιτείται γερανός για την παράδοση, η χρέωση είναι επιπλέον. Ενδεικτική χρέωση 120,00 ευρώ.

Δέματα μικρού όγκου: έως 10kg (αποστολή με εταιρεία courier.)

Μικρά δέματα έως 10kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και με αντικαταβολή πληρωμής. Προσοχή βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο άνω των 10kg εξαιρείτε από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 5€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Αποστολή προϊόντων εκτός ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (αφορά όλη την ΕΠΑΡΧΙΑ και τα ΝΗΣΙΑ).

Ειδική προσφορά ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 59€ (Εξαιρούνται τα προϊόντα με την σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ).

Δέματα μεγάλου όγκου: (όργανα γυμναστικής, διάδρομοι,ποδήλατα,ελλειπτικά, βάρη και άλλα ογκώδη δέματα) αποστέλλονται Πανελλαδικά μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας (προσοχή όχι courier) αφού προηγηθεί η πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας είτε online ή τηλεφωνικά στο 2109755570. Η δωρεάν παράδοση των προϊόντων ισχύει μέχρι την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας . Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τον πελάτη κατόπιν ειδοποίησης από τη μεταφορική εταιρεία (σε 3-7 ημέρες αναλόγως προορισμού). Αν επιθυμείτε παράδοση (ΚΑΤΟΙΚΟΝ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση στο 2109755570.Επίσης σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις παρέχεται συναρμολόγηση των προϊόντων από δίκτυο συνεργαζόμενων τεχνικών για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 2109755570.

Δέματα μικρού όγκου έως 10kg: (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή πληρωμής. Τα βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

Πόσο κοστίζει η αποστολή της παραγγελίας μου;

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Παραγγελίες πάνω από 59€: Δωρεάν αποστολή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ασχέτως όγκου και βάρους (Εξαιρούνται τα προϊόντα με την σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ).

Αποστολή προϊόντων αξίας κάτω από 59€: (Υπολογισμός αναλόγως βάρους ή όγκου.)

Αναλόγως βάρους, όγκου και προορισμού επιλέγουμε εμείς τον τρόπο αποστολής: courier, αυτοκίνητο ή μεταφορική.

Δέματα μικρού όγκου έως 10kg: (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή πληρωμής. Τα βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 5€

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΡΑΦΟΡΑΣ 7€

Ειδική προσφορά δεν υπάρχει χρέωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ για παραγγελίες κάτω των 59€.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PRO USE FREE SUPPORT
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PRO USE FREE SUPPORT
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
 • WEB OFFERS

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Tunturi Fitnessmat Pro 140cm, Black

14TUSFU265

55,00 €

Wall Ball Tunturi 6kg Red

14TUSCF010

50,00 €

Tunturi Magnesium

14TUSGA029

19,00 €

Tunturi Air Stepper Pad Black (NEW)

14TUSYO023

16,00 €

Bruce Lee Boxing Wraps Blue, Pair

14BLSBO045

6,00 €

Tunturi Jumprope Tube

14TUSFU143

7,00 €
PRO USE

Tunturi Battle Rope Wall Mount

14TUSCF013

12,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
ΠΡΟΣΦΟΡΑ FREE SUPPORT

Tunturi Door Sit-Up Bar

14TUSFU144

13,00 €

Tunturi Ab Trainer

14TUSFU163

35,00 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό