• Μειωμένη τιμή

Pegasus MFC Cross Fit Rack Commercial

Λ-544

2.550,00 €
2.155,00 € Έκπτωση 395,00 €
με ΦΠΑ

Η Pegasus παρουσιάζει το νέο πολυμορφικό κλωβό Multi Functional Crossfit (MFC), μία πολύ ισχυρή κατασκευή με σκελετό 75x75x3mm και με πλατιά ασφαλή βάση που προσφέρει πολύπλευρες δυνατότητες (Fuctional, Crossfit) δυναμικών ασκήσεων σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μηχανή Smith.

Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Η Pegasus παρουσιάζει το νέο πολυμορφικό κλωβό Multi Functional Crossfit (MFC), μία πολύ ισχυρή κατασκευή με σκελετό 75x75x3mm και με πλατιά ασφαλή βάση που προσφέρει πολύπλευρες δυνατότητες (Fuctional, Crossfit) δυναμικών ασκήσεων σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μηχανή Smith.

Pegasus® Multi Functional Crossfit (MFC)

Η Pegasus® παρουσιάζει το νέο πολυμορφικό κλωβό Multi Functional Crossfit (MFC), μία πολύ ισχυρή κατασκευή με σκελετό 75x75x3mm και με πλατιά ασφαλή βάση που προσφέρει πολύπλευρες δυνατότητες (Fuctional, Crossfit) δυναμικών ασκήσεων σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη μηχανή Smith. Το συνδυαστικό αυτό σύστημα είναι ιδανικό για Personal και Crossfit Studios γιατί δίνει την δυνατότητα άσκησης έως και 5 ατόμων στο μικρότερο δυνατό χώρο. Διαθέτει μία πληθώρα ισχυρών εξαρτημάτων στο πλαίσιο του, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του.

(Τα ολυμπιακά βάρη και οι μπάρες πωλούνται χωριστά)

 

Εσωτερικοί Βραχίονες με Άγκιστρα (Flip-Down Safeties)

Οι εσωτερικοί βραχίονες προσφέρουν μέγιστη προστασία για οποιαδήποτε επιτυχημένη ή αποτυχημένη άρση βάρους. Διαθέτουν στην επιφάνειά τους σκληρό πλαστικό προστατεύοντας την μπάρα αλλά και το πλαίσιο του μηχανήματος, ενώ έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν σε πολλαπλά ύψη. Με αντοχή μέγιστου βάρους έως 300 κιλά.

MFC Crossfit-020.jpg

 MFC Crossfit-019.jpg

 

Βραχίονες Υποβοήθησης (Spotter Arms)

Οι βραχίονες υποβοήθησης προσφέρουν αξιόπιστη προστασία για τον ασκούμενο αλλά και για το μηχάνημα. Είναι μήκους 52 εκατοστών και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε πολλαπλές θέσεις για να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε ύψος χρήστη, αλλά και κάθε προπόνηση πολλαπλών απαιτήσεων. Αντοχή μέγιστου βάρους έως 250 κιλά.

 

Άγκιστρα Ασφαλείας J-Cups

Τα άγκιστρα J-Cups είναι κατασκευασμένα από ατσάλι, κομμένα με laser και λυγισμένα με ακρίβεια. Είναι ενδεδυμένα στην επιφάνειά τους και στο πίσω μέρος τους με σκληρό πλαστικό ώστε να αποτρέπονται οι εκδορές στην μπάρα και το πλαίσιο. Αντοχή μέγιστου βάρους έως 250 κιλά.

 

 MFC Crossfit-016.jpg


Σύστημα Ασφαλείας με Ιμάντες (Safety Straps System)

Ανανεωμένος σχεδιασμός ασφαλείας με ισχυρούς ιμάντες κάνει την προσαρμογή τους ακόμα πιο εύκολη και καθιστά την συμβατότητα τους με το υπόλοιπο μηχάνημα απόλυτη.

Το πλεονέκτημά τους σε σχέση με τα συνηθισμένα συστήματα είναι πως οι δύο άκρες τους μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε διαφορετικά ύψη. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσετε τους ιμάντες υπό γωνία. Με αυτό τον τρόπο, αν ο ασκούμενος ρίξει την μπάρα μετά από μία αποτυχημένη άρση, τότε αυτή θα κυλίσει με ασφάλεια πάνω στους ιμάντες. Μέγιστο βάρος συγκράτησης έως 250 κιλά.

MFC Crossfit-009.jpg

 

MFC Crossfit-003.jpg

 

Σχάρα Μπαρών 45o (Flying Pull-Up Bars 45o)

Το σύστημα πέντε μπαρών για πετάγματα είναι τοποθετημένο υπό γωνία κοντά στις 45 μοίρες και λειτουργεί σαν μία βαρέως τύπου σκάλα απαιτώντας μεγαλύτερη μυϊκή ενεργοποίηση και εκρηκτικότητα από τον ασκούμενο, όσο αυτός προχωρά. Το σύστημα αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τους κρίκους γυμναστικής, οι οποίοι περιλαβάνονται στο MFC.

 

MFC Crossfit-019.jpg

 

MFC Crossfit-002.jpg

 

Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών με Σφαιρίδια (Crown Pull-Up Bars)

 

Μονόζυγο σχεδιασμένο για pull-ups που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να προπονείται με ανοικτή και κλειστή λαβή. Στις άκρες τους διαθέτουν σφαιρίδια για ενίσχυση των λαβών και των καρπών.

 

MFC Crossfit-03.jpg

MFC Crossfit-014.jpg


Σύστημα Δύο Ανεξάρτητων Λαβών


Διαθέτει δύο ισχυρές ανεξάρτητες λαβές που είναι χρήσιμες για εκτέλεση ασκήσεων μονόζυγου αλλά και ως σταθερά σημεία για εξάσκηση με ιμάντες suspension.


Εξάρτημα Βυθίσεων (V-Dips)

 

Το εξάρτημα για τη γνωστή άσκηση των βυθίσεων κορμού μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη δύναμη και την αντοχή τους για το άνω σώμα. Έχει τη δυνατότητα εύκολα να τοποθετηθεί στο ύψος που εξυπηρετεί τον κάθε χρήστη και μετά την άσκηση να αποθηκευθεί έτσι ώστε να ταιριάζει σε κάθε γυμναστήριο με μικρό και μεγάλο χώρο.

MFC Crossfit-004.jpg

MFC Crossfit-017.jpg


Περιστροφικός Άξονας (Landmine)

 

Μία από τις πλέον ευέλικτες προσθήκες στο οπλοστάσιο του MFC, βοηθά τον ασκούμενο να βελτιώσει τη σταθερότητα του κορμού του και να μεγιστοποιήσει τη δύναμή του μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος κινήσεων.


Εισάγοντας την μπάρα στην υποδοχή, ο περιστροφικός άξονας είναι ιδανικός για περιστροφική προπόνηση. Προσθέτει τη μοναδική δυνατότητα ασκήσεων μεγάλης έντασης για την ενδυνάμωση του πάνω μέρους του σώματος και αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους προπόνησης για τη μεταφορά της δύναμης από τον κορμό στα άκρα.

MFC Crossfit-010.jpg

Επαγγελματικό Σύστημα Άρσης Βαρών (Smith Machine)

 

Ισχυρό σύστημα άρσεων βάρους (Smith) με υψηλής ποιότητας ρουλεμάν που σε συνδυασμό με τον στιβαρό ρυθμιζόμενο πάγκο που διαθέτει το MFC, σας προσφέρει ένα πλήθος δυναμικών ασκήσεων με ασφάλεια. Το μέγιστο βάρος χρήσης είναι 200 κιλά.

 MFC Crossfit-018.jpg

MFC Crossfit-015.jpg

Βοηθητικά Εξαρτήματα Αποθήκευσης Δίσκων Βάρους (Weight Rack)

Βολικές μπάρες αποθήκευσης ολυμπιακών δίσκων Ø50

 MFC Crossfit-013.jpg

MFC Crossfit-017.jpg

 

Πύροι Υποβοήθησης


Περιλαμβάνει τέσσερις πύρους υποβοήθησης που χρησιμεύουν για πρόσθετη επιβάρυνση σε δυναμικές άρσεις βάρους με λάστιχα (super bands).

 

MFC Crossfit-005.jpg

 

Ελεύθερος Πάγκος (Utility Bench)


Πάγκος βαρέως τύπου με δέκα διαβαθμίσεις ρυθμιζόμενης μοίρας στην πλάτη και τρεις διαβαθμίσεις του καθίσματος. Ιδανική προσθήκη για πιέσεις πάγκου σε ίσια, επικλινή και κάθετη θέση. Το μέγιστο βάρος χρήσης είναι 250 κιλά (μαζί με τον χρήστη).

Τα καταστήματα CHRISTIN SPORT προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσία παράδοσης και συναρμολόγησης των οργάνων γυμναστικής που θα επιλέξουν.

Τα όργανα γυμναστικής παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευσία. Εάν επιθυμείτε συναρμολόγηση ή μεταφορά σε κάποιο όροφο, αφήστε μήνυμα στα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος.

Η συναρμολόγηση είναι σημαντική υπηρεσία και πρέπει να την επιλέξετε διότι ο τεχνικός αφού συναρμολογήσει το προϊόν που αγοράσατε ελέγχει την σωστή του λειτουργία, σας δείχνει τον τρόπο χρήσης του και την σωστή του συντήρηση.

Η συναρμολόγηση παρέχεται για περιοχές εντός ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (για την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ κατόπιν συννεννόησης, μπορεί να προηγηθεί εντός του καταστήματος πριν την αποστολή. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!)

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ FREE SUPPORT!!! Επιλέγοντας τα καταστήματα μας για αγορά (διαδρόμου, ελλειπτικού, ποδηλάτου, πολυοργάνου γυμναστικής) σας παρέχουμε δωρεάν επισκέψη τεχνικού για διάστημα 8 μηνών από την αγορά σας. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να αποφύγετε τις περιττές χρεώσεις όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στον εξοπλισμό σας (ισχύει για την ΑΤΤΙΚΗ και σε επιλεγμένα σημεία πανελλαδικά.) ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πώς θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάνουμε παραδόσεις και αποστολές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 59€ και συναρμολόγηση από εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών.

Καταχωρήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2109755570 ή online στο www.christinsport.gr έως τις 14:00 και παραλάβετε τα προϊόντα σας από την επόμενη εργάσιμη μέρα στο κατάστημα ΠΕΙΡΑΙΑ. Το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ θα σας ενημερώσει άμεσα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αποστολή προϊόντων εντός ΝΟΜΟΥ ΑΤΙΚΗΣ (εξαιρούνται τα νησιά.)

Δέματα μεγάλου όγκου: (αφορά όργανα γυμναστικής, διάδρομοι ελλειπτικά,ποδήλατα, πινγκ πονγκ, πολυόργανα ή ογκώδη δέματα βάρη μπάρες δίσκους και ισχύει για περιοχές Αθήνας, Πειραιά, Προαστίων καλύπτοντας και το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.)

Οι παραδόσεις γίνονται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 09:00-17:00 και Σαββάτου μεταξύ 09:00 –14:00 κατόπιν 2ωρου ραντεβού. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και συναρμολόγηση του προϊόντος αυτή γίνεται κατά την παράδοση από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Δέματα μικρού όγκου: έως 10kg (αποστολή με εταιρεία courier.)

Μικρά δέματα έως 10kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και με αντικαταβολή πληρωμής. Προσοχή βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο άνω των 10kg εξαιρείτε από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 5€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Αποστολή προϊόντων εκτός ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (αφορά όλη την ΕΠΑΡΧΙΑ και τα ΝΗΣΙΑ).

Ειδική προσφορά ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 59€

Δέματα μεγάλου όγκου: (όργανα γυμναστικής, διάδρομοι,ποδήλατα,ελλειπτικά, βάρη και άλλα ογκώδη δέματα) αποστέλλονται Πανελλαδικά μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας (προσοχή όχι courier) αφού προηγηθεί η πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας είτε online ή τηλεφωνικά στο 2109755570. Η δωρεάν παράδοση των προϊόντων ισχύει μέχρι την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας . Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τον πελάτη κατόπιν ειδοποίησης από τη μεταφορική εταιρεία (σε 3-7 ημέρες αναλόγως προορισμού). Αν επιθυμείτε παράδοση (ΚΑΤΟΙΚΟΝ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση στο 2109755570.Επίσης σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις παρέχεται συναρμολόγηση των προϊόντων από δίκτυο συνεργαζόμενων τεχνικών για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 2109755570.

Δέματα μικρού όγκου έως 10kg: (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή πληρωμής. Τα βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

Πόσο κοστίζει η αποστολή της παραγγελίας μου;

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Παραγγελίες πάνω από 59€: Δωρεάν αποστολή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ασχέτως όγκου και βάρους (με εξαιρέσεις προϊόντα σε ειδική προσφορά τιμής).

Αποστολή προϊόντων αξίας κάτω από 59€: (Υπολογισμός αναλόγως βάρους ή όγκου.)

Αναλόγως βάρους, όγκου και προορισμού επιλέγουμε εμείς τον τρόπο αποστολής: courier, αυτοκίνητο ή μεταφορική.

Δέματα μικρού όγκου έως 10kg: (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή πληρωμής. Τα βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 5€

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΡΑΦΟΡΑΣ 7€

Ειδική προσφορά δεν υπάρχει χρέωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ για παραγγελίες κάτω των 59€.

Το www.christinsport.gr προσφέρει στα μέλη του προνομιακές τιμές μετρητοίς για online παραγγελίες!

Πολύ απλά ακολουθείστε τα εξής βήματα και κερδίστε την μοναδική τιμή μετρητοίς!

 1. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών σας.
 2. Προχωρήστε κανονικά σε όλη την διαδικασία παραγγελίας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και στην συνέχεια επιλέξτε ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
 3. Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κατά την επιλογή του ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ δείτε αυτόματα το ποσό έκπτωσης της παραγγελίας σας, δίπλα στους αντίστοιχους τρόπους πληρωμής:
  • Μέσω τραπέζης
  • Με Αντικαταβολή
  • Pay with Paypal
  • Pay by Piraeus Bank (Εφάπαξ πληρωμή)
 4. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας κερδίζοντας την μοναδική έκπτωση μέλους!!!

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

 • Μειωμένη τιμή

Force USA FHrack Half Rack

Λ-622

479,00 € 565,00 €

Full rack SL7015

46181

1.450,00 €
 • Μειωμένη τιμή

Half Rack IZ7004

46294

1.250,00 €
 • Μειωμένη τιμή
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ FREE SUPPORT

Jones Light Commercial

44714

2.299,00 €

Πολυόργανο PFT

44709

2.890,00 €

Power Rack SL7009

46202

1.650,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ FREE SUPPORT

Jones Club

44712

2.999,00 €
 • Μειωμένη τιμή

Pegasus ZY2182 Half Rack

Λ-549

220,00 € 290,00 €

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό