• Μειωμένη τιμή
 • Νέο

Force USA - MyRack

Λ-600

560,00 €
489,00 € Έκπτωση 71,00 €
με ΦΠΑ

Ξεκινώντας από τη μονάδα της Βάσης, χτίστε το δικό σας Κλωβό βήμα-βήμα! Ο κλωβός MyRack της Force USA είναι ο πρώτος αληθινά προσωποποιημένος Κλωβός του είδους του. Φέρτε τώρα την προπόνηση στα μέτρα σας με περισσότερες από 100 παραλλαγές.Η τιμή αφορά τον βασικό κλωβό.

Ποσότητα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ/ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ

Force USA MyRack

 

Γιατί να συμβιβαστείτε όταν θα μπορούσατε να χτίσετε τον προσωπικό σας κλωβό, βήμα-βήμα, ακριβώς όπως τον θέλετε; Ο κλωβός MyRack της Force USA είναι ο πιο ευέλικτος κλωβός δύναμης που έχει σχεδιαστεί ποτέ. Σε όποιο είδος άσκησης κι αν εστιάζετε, CrossFit, άρση βαρών, bodybuilding, ή απλή συντήρηση, το MyRack είναι 100% προσαρμόσιμο, ώστε να πάτε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο!

MyRack Μονάδα Βάσης

 

Ξεκινήστε τη δημιουργία του προσωπικού σας κλωβού από τη Βάση, η οποία προσφέρει 54 διαφορετικές θέσεις για να ταιριάξετε τέλεια τις διάφορες επιλογές προσαρτημάτων και επεκτάσεων.

 

Σχεδιασμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο κλωβός MyRack είναι η μοναδική μηχανή στο είδος της που έχει σφυρηλατηθεί με συγκόλληση από ρομποτικό λέιζερ ακριβείας. Κάθε στάδιο παραγωγής περνάει από τους αυστηρότερους ελέγχους αντοχής βάρους, ώστε να προσφέρουμε τον ασφαλέστερο και ποιοτικότερο κλωβό δύναμης για το γυμναστήριό σας.


Τιμή: 520,00 

Τιμή Μετρητοίς: 449,00

Κωδικός: Λ-600-1

Your Rack, Your Way, precision built from the ground up!

Τώρα που έχετε τη Βάση σας, στηριζόμενοι στο δικό σας στυλ προπόνησης και τις δικές σας ανάγκες, επιλέξτε ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών προσαρτημάτων όπως μονόζυγα, σύστημα crossover, τροχαλία πλάτης, J-hooks, στοπ ασφαλείας, τροχαλίες και το καινοτόμο μας monolift! 

Τέλος, μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το σύστημα με έναν από τους πάγκους μας. Πάγκοι που ρυθμίζονται σε επίπεδη, κατακλινή και επικλινή θέση, ή πάγκοι με μαξιλάρι δικεφάλων και λειτουργία έκτασης ποδιών, χαρίζουν στο πρόγραμμά σας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και συμπληρώνουν ιδανικά το MyRack.

1η - 4η επιλογή: Στοπ Ασφαλείας

 

Για επιπλέον ασφάλεια, αλλά και άνεση κατά την άσκηση, ο Κλωβός MyRack είναι συμβατός με 4 διαφορετικές επιλογές Στοπ Ασφαλείας για μπάρα:

Αυτό το Στοπ Ασφαλείας είναι ένα παλιό, αλλά δοκιμασμένο σύστημα. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε γυμναστήρια όλου του κόσμου, για τον απλό λόγο ότι είναι εύκολο στη χρήση και πάρα πολύ ισχυρό.

Τιμή: 55,00  (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 46,00 (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-06

 

Με ιδιαίτερα εύκολη τοποθέτηση κατά ύψος του κλωβού και με κάλυμμα από υλικό νάυλον για να προστατεύεται η μπάρα σας, αυτό το Στοπ Ασφαλείας είναι ένα από τα πλέον εύχρηστα προσαρτήματα για το MyRack σας.

Τιμή: 110,00  (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 95,00 (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-14

Αυτό το προσάρτημα είναι ένα μεγαλύτερων διαστάσεων Στοπ Ασφαλείας, ώστε να εγγυάται την ασφάλειά σας ακόμη και όταν δεν υπάρχει δεύτερο άτομο για να σας βοηθά. Ρυθμίζεται πανεύκολα κατά ύψος του MyRack και διαθέτει κάλυμμα από υλικό νάυλον για προστασία της μπάρας σας.Τιμή: 105,00  (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 89,00 (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-15

Αυτή η επιλογή προσφέρει μία απλή και αξιόπιστη λύση για τη δική σας προστασία, αλλά και του εξοπλισμού, ακόμη και στις πιο δυνατές άρσεις. Το πλεονέκτημα εδώ είναι πως μπορείτε να πιάσετε τις άκρες σε διαφορετικά ύψη, αναγκάζοντας την μπάρα, αν πέσει, να κυλίσει με ασφάλεια μακριά σας.


Τιμή: 85,00  (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 72,00 (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-07

5η - 6η επιλογή: Μονόζυγα

 

Το Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα Κλωβό Δύναμης. Γυμνάστε την πλάτη σας επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω προσαρτήματα για να συμπληρώσετε το MyRack σας:

Αυτό το προσάρτημα αποτελείται από δύο μπάρες διαφορετικής διαμέτρου (32mm και 50mm) για περισσότερες παραλλαγές ασκήσεων. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιεσδήποτε από τις τρύπες ακριβείας κατά μήκος του άνω σκελετού και εγγυώνται μέγιστο φορτίο 400kg!


Τιμή: 85,00 (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 72,00 (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-04

Βιδώστε αυτό το προσάρτημα στις αντίστοιχες υποδοχές για απόλυτη σταθερότητα και εγγύηση μέγιστου φορτίου 400kg! Οι πολλαπλές λαβές του σας δίνουν τη δυνατότητα για ένα σημαντικό αριθμό ασκήσεων.


Τιμή: 150,00

Τιμή Μετρητοίς: 129,00

Κωδικός: Λ-600-09

7η επιλογή: Τροχαλία Πλάτης

 

Η Τροχαλία Πλάτης είναι ένα ιδανικό προσάρτημα για τον Κλωβό σας. Καταλαμβάνει ελάσχιστο χώρο στο πίσω μέρος της Βάσης και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών ασκήσεων. 

8η επιλογή: Σύστημα Crossover

 

Οι ασκήσεις Crossover είναι πολύ σημαντικές για όποιον επιθυμεί να στοχεύσει συγκεκριμένους μύες είτε για αποκατάσταση μετά από χειρουργείο, είτε για γενικότερη μυϊκή ενδυνάμωση.

Η συγκεκριμένη Τροχαλία Πλάτης του MyRack είναι κατασκευασμένο με κορυφαίας ποιότητας ατσάλι, ώστε να δοκιμάσετε ασκήσεις όπως Έλξεις τροχαλιών με ανοιχτή/κλειστή λαβή, καθιστή κωπηλατική, κάμψεις τρικεφάλων ή δικεφάλων και πολλές ακόμη.Τιμή: 310,00 

Τιμή Μετρητοίς: 269,00

Κωδικός: Λ-600-16

Το σύστημα ρυθμίζεται εύκολα κατά το ύψος της κολώνας σε 28 διαφορετικές θέσεις για μέγιστη ευελιξία. Οι θέσεις βάρους είναι συμβατοί με τυπικούς, αλλά και ολυμπιακούς δίσκους (32mm και 50mm) και το μέγιστο δυνατό φορτίο σε κάθε πλευρά είναι 180kg. Τέλος, στο κάτω μέρος, θα βρείτε αντιολισθητική βάση για τα πόδια.


Τιμή: 485,00 (Τιμή ανά τεμάχιο)

Τιμή Μετρητοίς: 419,00€ (Τιμή ανά τεμάχιο)

Κωδικός: Λ-600-17

9η επιλογή: Monolift

 

Το καινοτόμο σύστημα Monolift σας βοηθά να επιτύχετε βαρύτερες άρσεις, καθώς ο χρήστης δε χρειάζεται να μετακινείται κοντά και μακρία από τον Κλωβό ενώ κρατά βάρος στους ώμους του. Όταν αφαιρείτε την μπάρα το σύστημα μαζεύεται αυτόματα προς τα πίσω. Το Monolift μπορεί να σηκώσει τεράστιο βάρος και εγγυάται πως κάθε άρση ξεκινά από μία σταθερή και ελεγχόμενη θέση, ελαχιστοποιώντας έτσι πιθανό κίνδυνο τραυματισμού των αρθρώσεων από τη μετακίνηση φορτίου.


Τιμή: 200,00 (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 169,00€ (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-08

 

10η επιλογή: Λαβές Βυθίσεων

 

Αντίθετα από τα περισσότερα παρόμοια προσαρτήματα, αυτές οι λαβές βυθίσεων μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του MyRack, στις μπροστινές και τις πίσω κάθετες κολώνες, ή και στο πλάι. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση τους με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια, ανάλογα με το ύψος σας.


Τιμή: 115,00 

Τιμή Μετρητοίς: 99,00

Κωδικός: Λ-600-12

11η επιλογή: Core Trainer

 

Το Core Trainer αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για τον κλωβό σας. Είναι κατάλληλο για κάθε άσκηση που περιλαμβάνει περιστροφική κίνηση του κορμού και ανήκει στα αγαπημένα εργαλεία όσων εστιάζουν στο πάνω μέρος του σώματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη μία άκρη μιας μπάρας στην υποδοχή και είστε έτοιμοι! Είναι συμβατό με μπάρες διαμέτρου 32mm και 50mm (ολυμπιακές).


Τιμή: 80,00 

Τιμή Μετρητοίς: 69,00

Κωδικός: Λ-600-13

12η επιλογή: J-Hooks

 

Το τυπικό ζεύγος J-Hooks του MyRack είναι απαραίτητο για κάθε Κλωβό Δύναμης. Κατασκευασμένο από ατσάλι 8 χιλιοστών, με στιβαρούς πύρους, έχει ελεχθεί για μέγιστο φορτίο 450kg. Διαθέτει επίσης επικάλυψη από υλικό νάυλον για την προστασία της μπάρας σας.


Τιμή: 45,00 (ζεύγος)

Τιμή Μετρητοίς: 39,00€ (ζεύγος)

Κωδικός: Λ-600-05

13η επιλογή: Κάθισμα

 

Αυτό το κάθισμα με τα δύο μαξιλάρια που ασφαλίζουν τα πόδια σας, συνδυάζεται ιδανικά με τα προσαρτήματα Τροχαλίας Πλάτης και Crossover. Ελεγμένο για μέγιστο φορτίο 180kg, σας επιτρέπει να μετατρέψετε ένα κομμάτι του Κλωβού σας σε κλασική μηχανή τροχαλίας πλάτης.


Τιμή: 95,00 

Τιμή Μετρητοίς: 85,00

Κωδικός: Λ-600-11

14η επιλογή: Σταθεροποιητής Γονάτων

 

Ο Σταθεροποιητής Γονάτων είναι ένα απαραίτητο βοήθημα αν έχετε επιλέξει να εντάξετε την Τροχαλία Πλάτης στο προσωπικό σας MyRack. Μπορείτε να το ασφαλίσετε σε κάθε πλευρά του κλωβού και να τοποθετήσετε τα γονατά σας κάτω από τα μαλακά αφρώδη, έτσι ώστε να μένετε σταθεροί όταν τραβάτε την τροχαλία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν τραβάτε μεγαλύτερα φορτία.


Τιμή: 60,00 

Τιμή Μετρητοίς: 49,00

Κωδικός: Λ-600-10

15η επιλογή: Βάσεις για Λάστιχα

 

Το συγκεκριμένο προσάρτημα περιλαμβάνει ένα σετ από 4 βάσεις για λάστιχα, των 25 εκατοστών η καθεμία. Τα λάστιχα γυμναστικής είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πολλαπλασιάσετε την αντίσταση στις επαναλήψεις σας και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερες επιλογές για το πρόγραμμά σας.


Τιμή: 15,00 (σετ 4 τεμαχίων)

Τιμή Μετρητοίς: 12,00€ (σετ 4 τεμαχίων)

Κωδικός: Λ-600-03

16η επιλογή: Θέσεις για Δίσκους Βάρους

 

Ένας οικονομικός τρόπος για να αποθηκεύετε ακόμη περισσότερους δίσκους βάρους στον κλωβό σας και να κρατάτε το χώρο σας τακτοποιημένο. Το σετ περιλαμβάνει 4 θέσεις, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε κατά το ύψος της μονάδας και είναι συμβατές με τυπικούς δίσκους, ολυμπιακούς δίσκους ή bumper plates.


 

Τιμή: 65,00 (σετ 4 τεμαχίων)

Τιμή Μετρητοίς: 55,00€ (σετ 4 τεμαχίων)

 

Κωδικός: Λ-600-02

Συνοπτικά

 • Χτίστε βήμα-βήμα τον προσωπικό σας Κλωβό, επιλέγοντας όποιο προσάρτημα σας ταιριάζει!
 • 16 διαφορετικά προσαρτήματα για να επιλέξετε
 • Επαγγελματική, βαρέως τύπου κατασκευή από ατσάλι (διαστάσεις κολώνας: 6.1 x 6.1 εκατοστά)
 • Κάθε κομμάτι κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μέγιστη σταθερότητα και ευκολία συναρμολόγησης
 • 54 διαφορετικές θέσεις κατά μήκος του κλωβού για να φέρετε την κάθε άσκηση στα μέτρα σας
 • Προβλεπόμενες οπές στη βάση, οπού αν επιθυμείτε, βιδώνετε το μηχάνημα στο πάτωμα για απόλυτη σταθερότητα
 • Συνδυάστε το με έναν από τους πάγκους μας για την απόλυτη προπόνηση!
 • Καθαρό βάρος Μονάδας Βάσης: 80 κιλά
 • Διαστάσεις μόνο της Μονάδας Βάσης (Συναρμολογημένο): 121.2 (Μ) x 140 (Π) x 220 (Υ) εκατοστά
 • Διαστάσεις με όλα τα Προσαρτήματα (Συναρμολογημένο): 383 (Μ) x 200 (Π) x 224 (Υ) εκατοστά
Λ-600

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πολυόργανο Bodycraft GX

44736

2.120,00 €

Ρυθμιζόμενη πλάτη και κάθισμα. Η πλάτη δέχεται και κλίση. / Δυνατότητα εξάσκησης κοιλιακών. / Τα ρουλεμάν, ερμητικά σφραγισμένα με εσωτερική...

Πολυόργανο HFT

44717

2.225,00 €
Σωλήνας: Οβάλ 8, 26x4, 45mm / Τροχαλίες: Fiberglass Φ9cm με σφραγισμένα ρουλεμάν / Συρματόσχοινα: Αντοχής άνω των 900kg, καλυμένα με Nylon /...

Linear Bearing Hip Sled

44715

1.950,00 €
Μαξιλαράκια ώμων για squat: Σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα, τα υπερμεγέθη μαξιλαράκια ώμων είναι πλήρως ρυθμιζόμενα / Πλάκες ποδιών: Όλες οι...
 • Μειωμένη τιμή

Πολυόργανο Pegasus HG-8250 Σε 12 Άτοκες Δόσεις

Λ-530

685,00 € 820,00 €

Για μέγιστη ευελιξία αλλά και καινοτομία στην προπόνησή σας, το πολυόργανο Pegasus HG-8250 είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι ίσως το μοναδικό...

Πολυόργανο FBT (FULL BODY TRAINER)

44711

2.550,00 €
Προσθέτει εκατοντάδες ασκήσεις στο Jones / Ασκήσεις με συρματόσχοινα, παρέχοντας 32 διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους / Προοδευτική λειτουργική άσκηση...

Πολυόργανο Bodycraft X - PRESS PRO

44742

2.199,00 €

Πλάτη και κάθισμα ρυθμιζόμενα, η πλάτη δέχεται και κλίση, από υψηλής πυκνότητος αφρώδες υλικό, πάχους 5 εκ. / Σκελετός: 5x5 & 5x7, 5...

 • Μειωμένη τιμή

Τροχαλία Πλάτης & Κωπηλατική MARBO Sport MH-W106

Λ-563

367,00 € 440,00 €
Τροχαλία Πλάτης και Κωπηλατική. Η MH-W106 είναι μία πλήρως λειτουργική τροχαλία πλάτης με επιπλέον λειτουργία κωπηλατικής. Είναι εξοπλισμένη με...