• Μειωμένη τιμή
 • Νέο

Ημιεπαγγελματική Όρθια Πρέσα Ποδιών F-CLP Force USA

Λ-625

1.080,00 €
930,00 € Έκπτωση 150,00 €
με ΦΠΑ
Εκτελέστε ασκήσεις πιέσεων ποδιών και γαμπών σε μία ιδιαίτερα εργονομική και βαρέως τύπου κατασκευή με τη μοναδική ποιότητα της Force USA!
Ποσότητα
Διαθέσιμο.

Force USA – F-CLP (Compact Leg Press)

Σχεδιασμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το F-CLP δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή, καθώς κάθε κομμάτι του αποτελείται από υψηλής ποιότητας ατσάλι SteelForce™ για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ισορροπίας και για την εγγύηση μέγιστου φορτίου 300 kg. Η πλατφόρμα για τα πόδια είναι ιδιαίτερα μεγάλη, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες θέσεις τοποθέτησης των ποδιών. Οι υποδοχείς βάρους είναι μακρύτεροι από το συνηθισμένο μέγεθος για να προσθέτετε περισσότερα κιλά, ενώ περιλαμβάνονται και θέσεις για λάστιχα ώστε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την αντίσταση! Το τελικό προϊόν διαθέτει φινίρισμα οικολογικής βαφής EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία και αφρώδη DuraCore™ για σταθερότητα και άνεση.

Το F-CLP είναι μία συμπαγής, βαρέως τύπου και ιδιαίτερα εργονομική κατασκευή, με την οποία μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις πιέσεων ποδιών (hack squat) αλλά και γαμπών και έρχεται για να προσφέρει λύσεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Η επιλογή των ειδικών. Το F-CLP έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από επαγγελματίες αθλητές. – Με εντυπωσιακό μέγιστο φορτίο 300kg!
Best-In-Class καινοτομία από τη Force USA. Περισσότερα πλεονεκτήματα. Ασύγκριτη δύναμη. Αξεπέραστος σχεδιασμός. Πρέσα ποδιών νέας γενιάς.
Καινοτόμα χαρακτηριστικά ύστερα από δική σας απαίτηση. Η ομάδα της Force USA αποτελείται από προπονητές και αθλητές, που χρησιμοποιούν και γνωρίζουν τον εξοπλισμό.
Εκτελέστε ασκήσεις πιέσεων ποδιών και γαμπών για να δυναμώσετε τους τετρακεφάλους, τις γάμπες και τους γλουτούς. Σχεδιασμένο σε βέλτιστη γωνία για να απομονώσετε τους μύες των ποδιών σας.
Η κίνηση είναι ιδιαίτερα ομαλή, χάρη στο μηχανισμό Hover-Glide.
Η σταθερότητα είναι εγγυημένη χάρη στην κατασκευή SteelForce και το σχεδιασμό υπό γωνία του πλαισίου. Άκρες από ατσάλι ενισχύουν την ισορροπία ακόμη περισσότερο.
Μεγάλου μήκους υποδοχείς φορτίου, με υποστήριξη SteelForce, σας επιτρέπουν να προσθέτε ακόμη περισσότερους δίσκους βάρους.
Το F-CLP διαθέτει υποδοχείς για Ολυμπιακούς δίσκους βάρους, αλλά είναι συμβατό και με Standard δίσκους.
Οι οδηγοί για το μηχανισμό Hover-Glide, είναι κατασκευασμένοι με αρκετό μήκος, ώστε να σας επιτρέπουν πλήρη έκταση κίνησης.
Η προσαρμογή της γωνίας της πλάτης ή του καθίσματος και του ύψους του πλαισίου για τα πόδια, είναι πολύ εύκολη χάρη στους επαγγελματικού τύπου πύρους. 
Για την ασφάλειά σας, το σύστημα περιορίζει το πόσο μπορεί το κάθισμα να προσεγγίσει το πλαίσιο για τα πόδια. Ο μοχλός που κλειδώνει ή ελευθερώνει το σύστημα είναι διαχειρίσιμος με ένα χέρι.
Τα λάστιχα γυμναστικής προσφέρουν ποικιλία στην προπόνησή σας. Με τους συμπεριλαμβανόμενους υποδοχείς για λάστιχα, μπορείτε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την αντίσταση κατά τη διάρκεια της κίνησης.
Σε κάθε πλευρά θα βρείτε εργονομικές και άνετες λαβές, που σας βοηθούν να έρθετε στη σωστή θέση για άσκηση και να παραμένετε σε αυτήν όταν χρησιμοποιείτε βαριά φορτία.
Βαρέως τύπου κατασκευή με επαγγελματικές προδιαγραφές. Σε κάθε κομμάτι, χρησιμοποιείται αποκλειστικά ατσάλι ανώτερης ποιότητας (SteelForce™), ώστε να σας εγγυηθούμε πως το F-CLP θα παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση για πολλά χρόνια.
Το φινίρισμα του τελικού προϊόντος γίνεται με οικολογική βαφή EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία.
Εκτελέστε άνετα το πρόγραμμά σας με οποιοδήποτε βάρος χάρη στο ποιοτικό μαξιλάρι DuraCore™.
Επαγγελματικής ποιότητας ταπετσαρία VorTex, ιδιαίτερα ανθεκτική σε φθορές και σκισίματα.
Κερδίστε χώρο! Με το F-CLP μπορείτε να έχετε μία πλήρως λειτουργική πρέσα ποδιών σε μία συμπαγή, εργονομική μονάδα.
Αμερικάνικη καινοτομία και σχεδιασμός. Ανώτερη ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Ελέγξτε ότι είναι Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Συνοπτικά

 • Εργονομική Πρέσα Ποδιών, σχεδιασμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Διαθέτει μεγάλη πλατφόρμα για πόδια, ώστε να έχετε περισσότερες θέσεις τοποθέτησης των ποδιών
 • Μεγάλου μήκους υποδοχείς φορτίου για τοποθέτηση περισσότερων δίσκων βάρους
 • Συμβατό με Ολυμπιακούς, αλλά και Standard δίσκους
 • Επαγγελματικού τύπου πύροι για εύκολη ρύθμιση της θέσης άσκησης
 • Βαρέως τύπου, ατσάλινη κατασκευή πλαισίου SteelForce™
 • Φινίρισμα με οικολογική βαφή EcoCoat™ για μακρόχρονη προστασία
 • Ποιοτικό μαξιλάρι DuraCore™ για άνεση και σταθερότητα
 • Επαγγελματικής ποιότητας ταπετσαρία VorTex, ιδιαίτερα ανθεκτική σε φθορές και σκισίματα
 • Πλήρης συμβατότητα με επιπλέον εξοπλισμό όπως Λάστιχα Γυμναστικής (πωλούνται χωριστά)
 • Μέγιστο φορτίο: 300 κιλά
Λ-625

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

 • Μειωμένη τιμή

VersaRack XL - Folding Power Rack (F-VR)

Λ-585

1.310,00 € 1.720,00 €
Το Πτυσσόμενο Power Rack της Force USA φέρνει χαρακτηριστικά και ποιότητα επαγγεματικού εξοπλισμού στο σπίτι σας. Δεν έχετε χώρο για ένα πλήρους...

Linear Bearing Hip Sled

44715

1.950,00 €
Μαξιλαράκια ώμων για squat: Σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα, τα υπερμεγέθη μαξιλαράκια ώμων είναι πλήρως ρυθμιζόμενα / Πλάκες ποδιών: Όλες οι...

Πολυόργανο GL

44743

1.650,00 €
Πλάτη και κάθισμα ρυθμιζόμενα, η πλάτη δέχεται και κλίση.
 • Μειωμένη τιμή

Force F-Hrack(Half Rack)

Λ-622

479,00 € 565,00 €
Το Half Rack της Force USA, με 2 στοπ ασφαλείας για μπάρα και ρυθμιζόμενο μονόζυγο, προσφέρει ένα εντυπωσιακό μέγιστο φορτίο 400kg και...

Πολυόργανο Bodycraft X - PRESS PRO

44742

2.199,00 €

Πλάτη και κάθισμα ρυθμιζόμενα, η πλάτη δέχεται και κλίση, από υψηλής πυκνότητος αφρώδες υλικό, πάχους 5 εκ. / Σκελετός: 5x5 & 5x7, 5...

 • Μειωμένη τιμή

Πολυμηχάνημα Pegasus HG-6

Λ-531

1.705,00 € 2.160,00 €
Το πολυμηχάνημα Pegasus HG-6 προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα άσκησης σε μία συμπαγή κατασκευή, η οποία ενδείκνυται και για επαγγελματική χρήση....

Πολυόργανο FBT (FULL BODY TRAINER)

44711

2.550,00 €
Προσθέτει εκατοντάδες ασκήσεις στο Jones / Ασκήσεις με συρματόσχοινα, παρέχοντας 32 διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους / Προοδευτική λειτουργική άσκηση...