• Μειωμένη τιμή

Force USA Monster G6 Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης

Λ-620

4.600,00 €
3.985,00 € Έκπτωση 615,00 €
με ΦΠΑ
Το επαγγελματικών προδιαγραφών Monster G6 Commercial Trainer της Force USA αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας με ένα πραγματικά ανεξάντλητο πλήθος ασκήσεων. Συνδυάζει κλωβό δύναμης, μηχανή Smith, ρυθμιζόμενο σύστημα Crossover που αποτελείται από δύο σειρές από πλάκες βάρους 100kg, μονόζυγο πολλαπλών λαβών και πολλές ακόμη δυνατότητες σε μία συμπαγή κατασκευή.
Ποσότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες μέρες

Το Monster G6 της Force USA αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας με ένα πραγματικά ανεξάντλητο πλήθος ασκήσεων, καθώς συνδυάζει:

 • Κλωβό Δύναμης για ασκήσεις με ελεύθερα βάρη (Power Rack)
 • Ρυθμιζόμενη Μηχανή Smith για δυναμικές πιέσεις
 • 2 σειρές από πλάκες βάρους 100 κιλών, με 3 θέσεις λάστιχων για να πολλαπλασιάσετε την αντίσταση
 • Πολυλειτουργική μηχανή με ελεύθερα βάρη (Functional Trainer)
 • Ρυθμιζόμενο σύστημα τροχαλιών για ασκήσεις Crossover
 • Μονόζυγο πολλαπλών λαβών για έλξεις
 • Δυνατότητα αποθήκευσης για μπάρες, δίσκους βάρους και αξεσουάρ

Μηχανή Smith

Η ρυθμιζόμενη Μηχανή Smith του G6 είναι ομαλή στην κύλιση και εύκολη στη χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένα ρουλεμάν, τα οποία κυλούν κατά μήκος της ράβδου-οδηγού και εγγυάται ένα εντυπωσιακό μέγιστο φορτίο 350 κιλών!


Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να προπονηθεί με ασφάλεια, αλλά και να κρατά τη σωστή στάση κατά την άσκηση. Απλά τοποθετήστε τους δίσκους βάρους σας, ρυθμίστε τους υποδοχείς ασφαλείας της μπάρας για επιπλέον ασφάλεια και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις όπως squats, πιέσεις στήθους ή ώμων κ.α. Με μία μηχανή smith μπορείτε να σηκώσετε βαριά φορτία με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα διότι το σύστημα αυτό σας υποστηρίζει πάντα, κάτι που σας βοηθά να συγκεντρωθείτε στην ανύψωση του βάρους αντί για το χειρισμό της μπάρας.

Διπλό Σύστημα Crossover

Οι ασκήσεις Crossover είναι πολύ σημαντικές για όποιον επιθυμεί να στοχεύσει συγκεκριμένους μύες είτε για αποκατάσταση μετά από χειρουργείο, είτε για γενικότερη μυϊκή ενδυνάμωση.


Το σύστημα του G6 στηρίζεται σε 2 σειρές από πλάκες βάρους 100 κιλών η καθεμία! Επίσης χρησιμοποιεί συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου με περισσότερα από 900 κιλά αντοχή έλξης, τα οποία είναι περασμένα σε βαρέως τύπου τροχαλίες, οι οποίες περιστρέφονται και ακολουθούν τη φορά σας για ακόμη πιο φυσική κίνηση. Οι τροχαλίες του συστήματος είναι ρυθμιζόμενες κατά ύψος. Εκτελέστε πιέσεις τρικεφάλων και στη συνέχεια, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, απλά προσαρμόστε τις τροχαλίες προς τα κάτω για να εκτελέσετε έλξεις δικεφάλων. Η ευελιξία του μηχανήματος και η ευκολία των ρυθμίσεων κάνει τα super sets εύκολη υπόθεση.

2 Σειρές από Πλάκες Βάρους 100 κιλών

Εκτός από ένα μεγάλο πλήθος ασκήσεων με ελεύθερα βάρη, στο G6 μπορείτε να γυμναστείτε στηριζόμενοι και στα ενσωματωμένα βάρη του συστήματος. Περιλαμβάνεται ένα εντυπωσιακό βάρος 200 κιλών σε πλάκες, χωρισμένο σε 2 σειρές των 100 κιλών, οι οποίες συνδέονται με το υπόλοιπο σύστημα μέσω πανίσχυρων συρματόσχοινων διαμέτρου 6.2mm.


Επιπλέον, μόνο το G6 είναι εξοπλισμένο με 3 θέσεις κάτω από τα βάρη, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε λάστιχα γυμναστικής. Η προπόνηση με λάστιχα μπορεί να πολλαπλασιάσει σημαντικά την αντίσταση και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη διαβάθμιση στο βάρος. Απλά επιλέξτε το επιθυμητό βάρος και ξεκινήστε την άσκηση! 

Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών

 Στο πάνω μέρος του G6 θα βρείτε ένα Μονόζυγο πολλαπλών λαβών, το οποίο εγγυάται μέγιστο φορτίο 350 κιλών! Γυμνάστε την πλάτη, τους δικεφάλους, τους πήχεις και τους ώμους με ανοιχτή ή κλειστή λαβή.

Το σύστημα είναι επίσης απόλυτα συμβατό με προϊόντα που πωλούνται χωριστά, όπως Λάστιχα Γυμναστικής ή Ιμάντες Ενδυνάμωσης τύπου TRX για ακόμη περισσότερες επιλογές άσκησης.

Επαγγελματική Κατασκευή

Η μετάβαση από άσκηση σε άσκηση είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς τα διάφορα μέρη του συστήματος είναι έξυπνα συνδεδεμένα μεταξύ τους ή ειδικά κατασκευασμένα ώστε να έχετε την ευχέρεια να συγκεντρωθείτε στην άσκησή σας αντί να πρέπει να αφιερώνετε διαρκώς χρόνο σε τροποποιήσεις για το επόμενο στάδιο της προπόνησης.  Ακόμη, παρέχονται ειδικές υποδοχές για βάρη, μπάρες και αξεσουάρ για να διατηρείτε το χώρο σας τακτοποιημένο.  

Σχεδιασμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Monster G6 δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή. Κάθε κομμάτι του αποτελείται από υψηλής ποιότητας ατσάλι SteelForce™ και κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης. Το τελικό προϊόν διαθέτει φινίρισμα οικολογικής βαφής EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία. 

Το Monster G6 αποτελεί ένα πλήρες γυμναστήριο σε μία συμπαγή, επαγγελματική κατασκευή και έρχεται για να προσφέρει λύσεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Η κορυφαία επιλογή για προπονήσεις δυναμικής. Μόνο το Monster G6 της Force USA προσφέρει τόσες δυνατότητες σε μία μονάδα!

Η επιλογή των ειδικών. Το G6 έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από επαγγελματίες αθλητές.

Best-In-Class Force USA Multi-Gym Strength.

Εκτελέστε περισσότερες από 75 διαφορετικές ασκήσεις. 46 θέσεις ρύθμισης κατά ύψος για ασκήσεις Ώμων, Χεριών, Στήθους, Πλάτης, Κορμού και Ποδιών. Ομαλή κύλιση μέσω επαγγελματικών τροχαλιών. Περιλαμβάνει πολυ-λειτουργική μηχανή (functional trainer) και σύστημα crossover με επιπλέον παροχές.

Εύκολο κλείδωμα και απελευθέρωση της μπάρας. Επαγγελματικής ποιότητας οδηγοί χαρίζουν απαλή κίνηση. Με στοπ ασφαλείας ώστε να ασκηθείτε στο μέγιστο χωρίς να χρειάζεστε βοηθό.

Επαγγελματικής ποιότητας άγγιστρα (J-Hooks) και Στοπ Ασφαλείας, σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμη και τα πιο βαριά φορτία, ενώ προστατεύουν και τη μπάρα σας. Πολλές θέσεις ρύθμισης για να επιλέξετε την ιδανική θέση όταν εκτελείτε ασκήσεις όπως πιέσεις σε πάγκο ή squats.

Εργονομικό μονόζυγο πολλαπλών λαβών, με ένα τεράστιο μέγιστο φορτίο 350kg! Θα βρείτε θέσεις για ανοιχτή λαβή, κλειστή λαβή και πολλές άλλες παραλλαγές κινήσεων.

Ο εξοπλισμός είναι απόλυτα συμβατός με προϊόντα που πωλούνται χωριστά, όπως ιμάντες ενδυνάμωσης τύπου TRX, λάστιχα γυμναστικής κ.α. 

Διατηρήστε το χώρο σας τακτοποιημένο. Το G6 περιλαμβάνει θέσεις αποθήκευσης για τις μπάρες, τους δίσκους και τα προσαρτήματα.

Το G6 διαθέτει θέσεις τοποθέτησης για λάστιχα και κορδέλες γυμναστικής. Είναι επίσης εξοπλισμένο με διάφορα πιθανά σημεία όπου μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αυξομειώσετε την αντίσταση της άσκησης. Η προπόνηση με λάστιχα μπορεί να αυξήσει σημαντικά το δείκτη 1RM (1-Repetition-Max).

Μόνο το Monster G6 της Force USA περιλαμβάνει δύο σειρές από πλάκες βάρους 100kg η καθεμία, με 3 θέσεις για λάστιχα γυμναστικής ώστε να πολλαπλασιάσετε την αντίσταση. Η προσθήκη προαιρετικών λάστιχων γυμναστικής, μπορεί να ανεβάσει πολύ σημαντικά την αντίσταση και να δώσει διαβάθμιση στο συνολικό βάρος.

Προσοχή στις απομιμήσεις! Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας είναι όντως Force USA, όχι μόνο για λόγους ποιότητας, αλλά και για συμβατότητα με μελλοντικά προσαρτήματα της Force USA.

Βαρέως τύπου κατασκευή με επαγγελματικές προδιαγραφές. Σε κάθε κομμάτι, χρησιμοποιείται αποκλειστικά ατσάλι ανώτερης ποιότητας (SteelForce), ώστε να σας εγγυηθούμε πως το Monster G6 θα παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση για πολλά χρόνια.

Το φινίρισμα του τελικού προϊόντος γίνεται με οικολογική βαφή EcoCoat δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία.

Στιβαρά συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου, με διάμετρο 6.2mm και ελεγμένα για μέγιστο φορτίο 900kg!

Κάθε κομμάτι του Monster G6 κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης.

Ενδυναμώστε ολόκληρο το σώμα. Με τόσες διαφορετικές επιλογές, μπορείτε να εστιάσετε σε οποιαδήποτε μυϊκή ομάδα με συγκεκριμένες και αποτελεσματικές ασκήσεις.

Κανονίστε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε κάποιες μέρες να εστιάζουν στο πάνω μέρος του σώματος, ενώ κάποιες μέρες στο κάτω. Οι δυνατότητες του Monster G6 σας χαρίζουν τεράστια ευελιξία.

Τα οφέλη του bodybuilding και της γράμμωσης έρχονται τώρα πιο κοντά χάρη στο G6, το οποίο δίνει επιλογές ακόμη για τις πλέον στοχευμένες προπονήσεις.

Κυκλική προπόνηση, ποικιλία ασκήσεων με super sets και ασκήσεις αντοχής μπορούν να εκτελεστούν εύκολα και άμεσα μέσα σε ένα μικρό χώρο.

Ποτέ πριν δεν ενσωματώθηκαν τόσες δυνατότητες σε ένα κομμάτι εξοπλισμού. Ένα ολόκληρο γυμναστήριο σε μία συμπαγή μονάδα. Αυτό είναι το Monster G6!

Αμερικάνικη καινοτομία και σχεδιασμός. Ανώτερη ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Ελέγξτε ότι είναι Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Προσαρτήματα

 • 2 άγκιστρα ασφαλείας για εναπόθεση μπάρας (J-Hooks)
 • 2 μονές λαβές για ασκήσεις crossover
 • 2 υπερμεγέθεις βραχίωνες ασφαλείας
 • Δέστρα αστραγάλου
 • Σχοινί τρικεφάλων
 • Μικρή ίσια μπάρα
 • Μεγάλη ίσια μπάρα για σύνδεση με σύστημα crossover
 • Μπάρα σχήματος "V" για πιέσεις τρικεφάλων
 • 4 πύροι για ασκήσεις με λάστιχα αντίστασης


Συνοπτικά

 • Επαγγελματική, βαρέως τύπου, ατσάλινη κατασκευή πλαισίου SteelForce™, πάχους 3mm
 • Κάθε εξάρτημα κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης
 • Φινίρισμα με οικολογική βαφή EcoCoat™ για μακρόχρονη προστασία

 • Ενσωματώνει σε μία μονάδα: 
    - Ρυθμιζόμενη μηχανή Smith 
    - Ρυθμιζόμενο σύστημα Crossover
    - Μονόζυγο πολλαπλών λαβών
    - Κλωβό Δύναμης για ασκήσεις ελευθέρων βαρών (Power Rack)
    - Πολυλειτουργική Μηχανή για ασκήσεις ελευθέρων βαρών (Functional Trainer)
    - 2 Σειρές από πλάκες βάρους 100 κιλών, με 3 θέσεις λάστιχων για επιπλέον αντίσταση

 • Μέγιστο φορτίο Συστήματος Smith: 350 κιλά
 • Μέγιστο φορτίο για τα 2 μεγάλα και τα 2 μικρά Στοπ Ασφαλείας: 1000 κιλά
 • Μέγιστο φορτίο Μονόζυγου Πολλαπλών Λαβών: 350 κιλά
 • Υψηλής ποιότητας Συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου με διάμετρο 6.2 χιλιοστά και αντοχή 900 κιλά

 • 46 θέσεις ρύθμισης για τα στοπ ασφαλείας ώστε να φέρετε την μπάρα ακριβώς στα μέτρα σας
 • Συνδυάζεται ιδανικά με έναν Πάγκο Γυμναστικής (πωλείται χωριστά) για ακόμη περισσότερες επιλογές
 • Πλήρης συμβατότητα με επιπλέον εξοπλισμό όπως Λάστιχα και Ιμάντες Ενδυνάμωσης (πωλούνται χωριστά)
 • 2 θέσεις αποθήκευσης για ολυμπιακές/απλές μπάρες
 • 2 θέσεις αποθήκευσης για ολυμπιακούς/απλούς δίσκους βάρους
 • Προβλεπόμενες τρύπες στη βάση, όπου αν επιθυμείτε, βιδώνετε το G6 στο πάτωμα για απόλυτη σταθερότητα

Λ-620

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πολυόργανο AMILA Smith Machine (43972)

43972

479,00 €

Διαστάσεις: 122, 5x140x220cm.Λοιπά Χαρακτηριστικά: Η εικονιζόμενη μπάρα περιλαμβάνεται στη συκευασία.
H μπάρα είναι Φ28mm, ενώ με ειδικά...

 • Μειωμένη τιμή

Πολυμηχάνημα Pegasus HG-6

Λ-531

1.705,00 € 2.160,00 €
Το πολυμηχάνημα Pegasus HG-6 προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα άσκησης σε μία συμπαγή κατασκευή, η οποία ενδείκνυται και για επαγγελματική χρήση....
 • Μειωμένη τιμή

Πολυόργανο Pegasus HG-6150 Σε 12 Άτοκες Δόσεις

Λ-526

538,00 € 630,00 €
Το Pegasus® HG-6150 είναι ένα πολυόργανο ιδανικό για το σπίτι, με τουλάχιστον 30 ασκήσεις, πλάκες συνολικού βάρους 70 κιλών, με ρυθμιζόμενο κάθισμα.

Jones Freedom

44741

1.699,00 €
Το πιο Οικονομικό μέλος της οικογενείας Jones / - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -...

Πολυόργανο PFT

44709

2.990,00 €
Σωλήνας: Οβάλ 8, 26x4, 45mm / Τροχαλίες: Φ10cm με σφραγισμένα ρουλεμάν / Συρματόσχοινα: Αντοχής άνω των 900kg, καλυμμένα με Nylon / Οδηγοί:...
 • Μειωμένη τιμή

Half Rack Pegasus ZY-2182 Σε 06 Άτοκες Δόσεις

Λ-549

225,00 € 290,00 €

Το Half Rack Pegasus ZY-2182 είναι ένας ιδιαίτερα ευέλικτος εξοπλισμός γυμναστικής, ιδανικός για προπόνηση με μπάρα ή λάστιχα, squats, πιέσεις...

 • Μειωμένη τιμή

Pegasus FTS (Functional Trainer System) Σε 18 Άτοκες Δόσεις

Λ-533

1.563,00 € 1.850,00 €

Το καλύτερο πολυ-γυμναστήριο στην αγορά! Εκτελέστε εκατοντάδες ασκήσεις με την διπλή τροχαλία και τα προσαρτήματα. Στήθος, υψηλή και χαμηλή...