• WEB OFFERS
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
 • ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE

Πάγκος με ορθοστάτες HL3 Hyperion Kelton HOME

HL3

349,00 €
299,00 € Εξοικονομίστε 50,00 €
με ΦΠΑ

Νέος, καλύτερος, στιβαρότερος,πάγκος Hyperion HL8 Kelton έκδοση HEAVY.
Ένας και μοναδικός πάγκος επαγγελματικού τύπου με πληθώρα αξεσουάρ για να καλύψει ασκήσεις σε όλο το σώμα για το στήθος, την πλάτη, τα πόδια, τους ώμους και τα χέρια.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα


Αυτός ο πάγκος ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας. Είναι ποιο στιβαρός, καλύτερος και έχει επαγγελματικές προδιαγραφές.
Είσαι αρκετά σκληρός για να σηκώσεις 200 κιλά πάνω του; Σας βεβαιώνουμε ότι θα κρατήσει τα διπλά.

Ποια είναι τα οφέλη της αγοράς σου: Ένας και μοναδικός πάγκος επαγγελματικού τύπου με πληθώρα αξεσουάρ για να καλύψει ασκήσεις σε όλο το σώμα για το στήθος, την πλάτη, τα πόδια, τους ώμους και τα χέρια.
Λεπτομέρειες                                               Πλεονεκτήματα          
Σταθερή κατασκευή με προφίλ 50x50x2 mm.                     - Αυτό θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Σχεδιασμός ανθεκτικός στα 600 κιλά βάρους.               - Δοκοί με ενισχυμένη δομή. Οι ισχυρές ποιοτικές συγκολλήσεις αντέχουν πολλά έτη χρήσης.Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της προπόνησης σας.
Ισχυρή βάση και στοιβαρή κατασκευή.                     - Θα σου δώσει 100% ασφάλεια. Αυτό θα εξασφαλίσει τη σταθερότητα του πάγκου.
4 Θέσεις ρύθμισης στην πλάτη.                             - Θα είστε σε θέση να εξασκηθείτε σε οποιοδήποτε είδος βαρών (από 180 cm έως 213 cm).
8-Θέσεις ρύθμισης στους ορθοστάτες.                     - Μπορείτε να ρυθμίσετε τη ρύθμιση τέλεια εκτελείται άσκηση.
4-θέσεις ρύθμισης του πάγκου στο μήκος.                     - Με αυτήν την ρύθμιση μπορείτε να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.
Απείρως ρυθμιζόμενη πλάτη.                             - Άπειρες ασκήσεις στήθους από διαφορετικές γωνίες. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ρύθμιση. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνετε ακόμα καλύτερη εκγύμναση των μυών.
Ρυθμιζόμενη κλίση καθίσματος 7 επιπέδων.             - Ρυθμίστε τη ρύθμιση σύμφωνα με την πλάτη του καθίσματος. Χάρη στο κάθισμα, η θέση σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης θα είναι σταθερή.
8-way ρυθμιζόμενο ύψος ιεροκήρυκας.                     -  Εάν τοποθετήσετε τον πάγκο στον ιεροκήρυκα, μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του στο ύψος σας.
8 γάντζοι ασφαλείας.                                     - Θα είστε σε θέση να αποσπάσουν με ασφάλεια βάρη, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βάλετε κάτω από το άγκιστρα. Το τέλος της μεταφοράς στο στήθος της.
Ράφια πάχους διαμέτρου 60 mm                             - τα κουμπιά της παραγωγής μας σας εγγυώνται τα ράφια συνεισφορών σταθερότητας και αλλάζουν γρήγορα τις τοποθετήσεις τους.
Άγκιστρα ασφαλείας με επικάλυψη καουτσούκ.             - Δεν επιτρέπει στην μπάρα να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της εναπόθεσης της στους ορθοστάτες και εξασφαλίζει μια ήσυχη προπόνηση, η οποία είναι συχνά σημαντική κατά την άσκηση σε συνθήκες στο σπίτι.
Η μεγάλη ράγα κύλισης προσφέρει την δυνατότητα να ασφαλίσει η πλάτη -Θα σας δώσει 100% ασφάλεια, χάρη σε αυτήν να αλλάξει γρήγορα τη ρύθμιση πίσω.
Ρύθμιση του πάγκου στις 85° μοίρες.                     - Θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκηθείτε στους ώμους και να διαφοροποιήσετε την προπόνηση σας.
Προφίλ 50x50x2 mm στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε αξεσουάρ. - Με αυτό μπορείτε να exescises με αυτό το μηχάνημα στα πόδια πάγκο, πάγκο Scott. Απλά αγοράστε: ο σταθμός με τα πόδια HZ3, HZ14 ή ιεροκήρυκας HZ6, HZ1, HZ5.
3 cm πάχος διπλής ραμμένη ταπετσαρία.                      - Επαγγελματικά, σκληρά καθίσματα αντίστοιχα, θα σας παρέχουν την άνεση και την ευκολία της άσκησης.
Διαμορφωμένο άκρο της ταπετσαρίας.                      - Κατά τη διάρκεια ασκήσεων όπως εκτάσεις αλτήρων, το περίγραμμα της ταπετσαρίας σας δίνει την ελευθερία της κίνησης, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σωστά τις ασκήσεις, οι οποίες θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Χαρακτηριστικά

Μέγιστος διαστάσεις: 175 cm x 163 cm x 124 cm(μήκος x ύψος x πλάτος
Ελάχιστες διαστάσεις: 155 cm x 91 cm x 106 cm (μήκος x ύψος x πλάτος)
Βάρος:42 κιλά
Δοκιμασμένη αντοχή:600 κιλά
Χάλυβα:50x50x2 χιλ.
Πλάτος της πλάτης:28 εκ.
Μήκος της πλάτης: 81 εκ.
Μήκος καθίσματος: 31 εκ.
Πάχος αφρού: 3 εκ.
Πλάτος βάσης: 122 εκ.
Μήκος βάσης: 175 εκ.
Ύψος καθίσματος: 48 εκ.
Ρύθμιση του μήκους του πάγκου:155 cm – 175 cm (4 επίπεδα)
Ρυθμίση της πλάτης σε:  5 θέσεις (0°, 20°, 40°, 60°, 85°)
Ρύθμιση καθίσματος: σε 7 θέσεις
Ρύθμιση των ορθοστατών σε πλάτος:106 cm – 124 cm (4 επίπεδα)
Ρύθμιση των ορθοστατών σε ύψος:  91 cm - 163 cm (8 μοίρες) σε διαστήματα 8,5 cm

Ο Πάγκος προσφέρει την δυνατότητα προσθήκης πολλών αξεσουάρ και να μεταμορφωθεί σε ένα απόλυτο σωστό επαγγελματικό γυμναστήριο.
Τα πρόσθετα  αξεσουάρ  Kelton HOME είναι τα εξής:
Μαξιλάρι Δικεφάλων HZ1 Kelton
Μαξιλάρι Δικεφάλων HZ5  Kelton HEAVY με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης.
Μαξιλάρι Δικεφάλων HZ6  Kelton HEAVY με στήριγμα για το στήθος.
Εξτένσιον για τα πόδια HZ3 Kelton HOME
Εξτένσιον για τα πόδια HZ14 Kelton HEAVY
Τροχαλία πλάτης για πιέσεις HZ4 Kelton HOME
Τροχαλία πλάτης με κωπηλατική HZ5 Kelton HEAVY
Κόντρα ποδιών για κοιλιακούς HZ2 Kelton HOME
Πύρος ασφαλείας για πάγκους DIPBBP Kelton Home

Τα καταστήματα CHRISTIN SPORT προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσία παράδοσης και συναρμολόγησης των οργάνων γυμναστικής που θα επιλέξουν.

Τα όργανα γυμναστικής παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευσία. Εάν επιθυμείτε συναρμολόγηση ή μεταφορά σε κάποιο όροφο, αφήστε μήνυμα στα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος.

Η συναρμολόγηση είναι σημαντική υπηρεσία και πρέπει να την επιλέξετε διότι ο τεχνικός αφού συναρμολογήσει το προϊόν που αγοράσατε ελέγχει την σωστή του λειτουργία, σας δείχνει τον τρόπο χρήσης του και την σωστή του συντήρηση.

Η συναρμολόγηση παρέχεται για περιοχές εντός ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (για την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ κατόπιν συννεννόησης, μπορεί να προηγηθεί εντός του καταστήματος πριν την αποστολή. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!)

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ FREE SUPPORT!!! Επιλέγοντας τα καταστήματα μας για αγορά (διαδρόμου, ελλειπτικού, ποδηλάτου, πολυοργάνου γυμναστικής) σας παρέχουμε δωρεάν επισκέψη τεχνικού για διάστημα 8 μηνών από την αγορά σας. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να αποφύγετε τις περιττές χρεώσεις όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στον εξοπλισμό σας (ισχύει για την ΑΤΤΙΚΗ και σε επιλεγμένα σημεία πανελλαδικά.) ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€ (εξαιρούνται προϊόντα με επισήμανση προσφορά)

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με τους εξής τρόπους:

1. Μέθοδος Αντικαταβολής

Ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Αττικής με αυτοκίνητα της εταιρείας ή για αποστολές μικρών δεμάτων μέσω courrier.

Δεν ισχύει για αποστολές επαρχίας μέσω μεταφορικής όπου προηγείται κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα.

2. Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω κατάθεσης σε ταμείο ή ΑΤΜ ή με μεταφορά από τον λογαριασμό σας μέσω e banking.

Ειδικά για αγορές άνω των 500€ βάσει νόμου είναι υποχρεωτική η εξόφληση όλου του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας.

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΠΟΡΤΕΚ ΦΙΤΝΕΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Μ.Ε.Π.Ε

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 08947028596
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR65 0110 0890 0000 08947028596

EUROBANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0251.58.0200755815
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR03 0260 2510 000 580200755815

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5066-063424-624
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR77 0172 0660 0050 6606 3424 624

ALPHA BANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 144002320002962
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR61 0140 1440 144 002320002962

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα Email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@christinsport.gr ή καλέστε μας στο 2109755570 ή μέσω Fax στο 2104815731.

3. Πληρωμή online: Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Alpha Bank e-Commerce όπου ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από την τράπεζα ALPHA BANK η οποία ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Επιστρέφετε αυτόματα στο διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης όπου ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Ο τρόπος αυτός παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και ταχύτητα στην συναλλαγή σας ενώ η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Πληρωμή με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (έως 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ).
Εξοφλώντας με πιστωτική κάρτα την παραγγελία σας on line έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού σε ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ οι οποίες προβλέπονται ανάλογα με τα προϊόντα και την αξία τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ
Για αγορές:

 • 1έως 300€ 6 άτοκες δόσεις (ελάχιστη δόση 50€)
 • από 301€ έως 1000€ 12 άτοκες δόσεις
 • από 1001€ έως 1999€ 18 άτοκες δόσεις.
 • από 2000€ και άνω έως 24 άτοκες δόσεις

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πώς θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάνουμε παραδόσεις και αποστολές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 59€ και συναρμολόγηση από εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών (Εξαιρούνται τα προϊόντα με την σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ).

Καταχωρήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2109755570 ή online στο www.christinsport.gr έως τις 14:00 και παραλάβετε τα προϊόντα σας από την επόμενη εργάσιμη μέρα στο κατάστημα ΠΕΙΡΑΙΑ. Το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ θα σας ενημερώσει άμεσα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αποστολή προϊόντων εντός ΝΟΜΟΥ ΑΤΙΚΗΣ (εξαιρούνται τα νησιά.)

Δέματα μεγάλου όγκου: (αφορά όργανα γυμναστικής, διάδρομοι ελλειπτικά,ποδήλατα, πινγκ πονγκ, πολυόργανα ή ογκώδη δέματα βάρη μπάρες δίσκους και ισχύει για περιοχές Αθήνας, Πειραιά, Προαστίων καλύπτοντας και το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.)

Οι παραδόσεις γίνονται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 09:00-17:00 και Σαββάτου μεταξύ 09:00 –14:00 κατόπιν 2ωρου ραντεβού. Αν στην παραγγελία προβλέπεται και συναρμολόγηση του προϊόντος αυτή γίνεται κατά την παράδοση από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Για Υπερμεγέθη παραγγελίες ή προϊόντα όταν η παράδοση και η συναρμολόγηση αυτών πραγματοποιείται με δικά μας μέσα στην περιοχή Αττικής και η πρόσβαση στον χώρο του πελάτη δεν είναι εφικτή π.χ. (μικρό ασανσέρ, στενή σκάλα ή τοποθέτηση σε σοφίτα) θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για την παροχή γερανού.

*Σε περίπτωση που απαιτείται γερανός για την παράδοση, η χρέωση είναι επιπλέον. Ενδεικτική χρέωση 120,00 ευρώ.

Δέματα μικρού όγκου: έως 10kg (αποστολή με εταιρεία courier.)

Μικρά δέματα έως 10kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και με αντικαταβολή πληρωμής. Προσοχή βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο άνω των 10kg εξαιρείτε από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 5€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Αποστολή προϊόντων εκτός ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (αφορά όλη την ΕΠΑΡΧΙΑ και τα ΝΗΣΙΑ).

Ειδική προσφορά ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 59€ (Εξαιρούνται τα προϊόντα με την σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ).

Δέματα μεγάλου όγκου: (όργανα γυμναστικής, διάδρομοι,ποδήλατα,ελλειπτικά, βάρη και άλλα ογκώδη δέματα) αποστέλλονται Πανελλαδικά μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας (προσοχή όχι courier) αφού προηγηθεί η πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας είτε online ή τηλεφωνικά στο 2109755570. Η δωρεάν παράδοση των προϊόντων ισχύει μέχρι την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας . Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τον πελάτη κατόπιν ειδοποίησης από τη μεταφορική εταιρεία (σε 3-7 ημέρες αναλόγως προορισμού). Αν επιθυμείτε παράδοση (ΚΑΤΟΙΚΟΝ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ) θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση στο 2109755570.Επίσης σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις παρέχεται συναρμολόγηση των προϊόντων από δίκτυο συνεργαζόμενων τεχνικών για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 2109755570.

Δέματα μικρού όγκου έως 10kg: (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή πληρωμής. Τα βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

Πόσο κοστίζει η αποστολή της παραγγελίας μου;

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Παραγγελίες πάνω από 59€: Δωρεάν αποστολή ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ασχέτως όγκου και βάρους (Εξαιρούνται τα προϊόντα με την σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ).

Αποστολή προϊόντων αξίας κάτω από 59€: (Υπολογισμός αναλόγως βάρους ή όγκου.)

Αναλόγως βάρους, όγκου και προορισμού επιλέγουμε εμείς τον τρόπο αποστολής: courier, αυτοκίνητο ή μεταφορική.

Δέματα μικρού όγκου έως 10kg: (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω courier με την συνεργασία της σε όλη την Ελλάδα και με αντικαταβολή πληρωμής. Τα βάρη, βαράκια, αλτήρες και οποιοδήποτε βαρύ μικροόργανο εξαιρούνται από τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 5€

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΡΑΦΟΡΑΣ 7€

Ειδική προσφορά δεν υπάρχει χρέωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ για παραγγελίες κάτω των 59€.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

PRO USE FREE SUPPORT
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PRO USE FREE SUPPORT
ΠΡΟΣΦΟΡΑ PRO USE FREE SUPPORT
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ FREE SUPPORT
 • Μόνο Online!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ FREE SUPPORT
 • WEB OFFERS

Πάγκος για βάρη Tunturi WB50 Weight Bench

17TSWB5000

399,00 € 449,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS PRO USE FREE SUPPORT
ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ FREE SUPPORT
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ PRO USE
ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ FREE SUPPORT
 • WEB OFFERS
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ FREE SUPPORT
 • Μόνο Online!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ FREE SUPPORT
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ PRO USE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ FREE SUPPORT

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό