• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου jimk1982 Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2013 11:14 δημοσιεύτηκε από jimk1982

  Molis parelaba ena organo gimnastikis apo to cristinsport k eimai poli euxaristimenos toso apo tin eksipiretisi oso k apo tis gnoseis k tin boithia pou mou prosferan gia na broume ayto pou thelo.Epipleon to eixa kitaksei k se alla katastimata alla apodixtikan kleftes gia ton logo oti oi perisoteroi kitane na se fane .To mixanima to exoun mia timi i opia den isxii giati sou zitane k gia sinarmologisi k metaforika eno sto cristinstore i timi pou grafei auti einai!!! TRUST IS EVERYTHING!!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Γρηγόρης Αλεξίου Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 20:08 δημοσιεύτηκε από Γρηγόρης Αλεξίου

  Κάνοντας μια έρευνα για την αγορά ελλειπτικού κατέληξα στο cristinsport γιατί πέρα απο τις καλές του τιμές είδα ότι είχε από πολύ καλές έως άριστες κριτικές από όλους τους πελάτες του(Σημαντικό γιατί λόγω επαρχίας(μετάθεση) δεν μπορούσα να έχω τι δυνατότητα για επίσκεψη σε κάποιο από τα μαγαζιά). Λέω (τυχαίο δεν νομίζω!!!!) και όντως βγήκα αληθινός! Άψογη συνεργασία,άμεση παράδοση,ένιωσα ότι είμαι αθήνα(μηδενισμός απόστασης)όλα τέλεια δεν έχω λόγια, Γιώργο μπράβο για τον επαγγελματισμό σου!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Χρήστος ΛΙΤΟ Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2013 13:45 δημοσιεύτηκε από Χρήστος ΛΙΤΟ

  Αμμεση εξηπυρετηση απο το προσωπικο και τον Κ. Γιωργο. Καλες Τιμες. Τους εμπιστευομαι αμμεσα για οποιαδηποτε μελοντικη αγορα στο ειδος. ;-)

 • Σύνδεσμος σχολίου Σπύρος Μακρής Σάββατο, 09 Φεβρουάριος 2013 21:40 δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μακρής

  Ψάχνοντας να αγοράσω ένα ελλειπτικό μηχάνημα, έπεσα επάνω σε αυτή την ιστοσελίδα όπου ομολογώ ότι με εντυπωσίασαν και με επηρρέασαν τα καλά λόγια των χρηστών. Επισκέφτηκα λοιπόν και εγώ το κατάστημα της οδού Πειραιώς όπου συζήτησα με τον κύριο Γιώργο, ο οποίος πράγματι, με υπομονή και ευγένεια μου εξήγησε αρκετά πράγματα και μου συνέστησε ένα μηχάνημα κατάλληλο για τα δικά μου κιλά. Επίσης μου έδωσε συμβουλές για το πως να ξεκινήσω, με παρότρυνε να του τηλεφωνήσω μετά από ένα μήνα για να του πω αν είμαι ευχαριστημένος από το μηχάνημα και να μου δώσει περεταίρω συμβουλές για προπόνηση.
  Το μηχάνημα το αγόρασα και την μεθεπόμενη ημέρα αφίχθη και συναρμολογήθηκε στο σπίτι μου από ένα επίσης ευγενικό υπάλληλο. Μέχρι στιγμής αυτή ήταν και η επαφή μου με την εταιρεία και τα άτομά της και πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση και την υπηρεσία. Τους συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 • Σύνδεσμος σχολίου Leonidas Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013 18:42 δημοσιεύτηκε από Leonidas

  Λογικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και το προσωπικό κάνει οτιδήποτε μπορεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

 • Σύνδεσμος σχολίου Απόστολος Δημητρίου Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2013 12:17 δημοσιεύτηκε από Απόστολος Δημητρίου

  Χθες το παράγγειλα σήμερα ήρθε!
  Πολύ γρήγορη και φιλικά εξυπηρέτηση

 • Σύνδεσμος σχολίου Μιχάλης Καβαλλάρης Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2013 15:49 δημοσιεύτηκε από Μιχάλης Καβαλλάρης

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ένα λαθάκι που έγινε εκ παραδρομής, διορθώθηκε άμεσα και μάλιστα με μία αλλαγή που ήθελα. Συνοπτικά θα πω πως η συμπεριφορά και η εξυπηρέτηση του καταστήματος σε σκλαβώνουν, σπάνιο φαινόμενο στην Ελληνική αγορά. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Στάθης Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2013 16:34 δημοσιεύτηκε από Στάθης

  Είχα αγοράσει ένα ελλειπτικό από το κατάστημα christinsport στη Λεωφ. Βουλιαγμένης τον Αύγουστο του 2012...Δυστυχώς (και χωρίς να ρίχνω καμία ευθύνη στο κατάστημα) μετά από δύο μήνες περίπου βαριάς χρήσης το συγκεκριμένο μηχάνημα παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να κάνει πολύ θόρυβο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Επικοινώνησα με το κατάστημα και συγκεκριμένα με τον κύριο Γ. και μου είπε να μιλήσω με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για επιδιορθώσεις τέτοιου είδους...Και κάπου εδώ ξεκινάει το βάσανο..Η συγκεκριμένη εταιρεία φέρθηκε απαράδεκτα (ενάμιση μήνα καθυστέρηση και μετά από πολλές τηλεφωνικές "ενοχλήσεις" εκ μέρους μου). Όπως και να 'χει μετά από αυτό το διάστημα "θυμήθηκαν" ότι δεν μπορεί να σταλεί το ανταλλακτικό που χρειαζόταν απ' το εξωτερικό έτσι ώστε να φτιαχτεί το προς επισκευήν ελλειπτικό και ότι στα πλαίσια της εγγύησης θα το αντικαθιστούσαν με ένα καινούριο (ξαναλέω και τονίζω για να μην παρεξηγηθώ ότι το christinsport δεν έχει ΚΑΜΙΑ ευθύνη μέχρι εδώ και πως ότι παράπονα έχω είναι καθαρά με την εταιρεία που είχε αναλάβει την επιδιόρθωση και με την μεταφορική με την οποία συνεργαζόταν η συγκεκριμένη εταιρεία). Το καινούριο λοιπόν, αφού καθυστέρησαν 15 μέρες την παράδοση, το έφεραν γραντζουνισμένο και το παράτησαν συναρμολογημένο στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένω χωρίς να τηρήσουν ούτε αυτό που είχαν πει -ότι θα πάρουν το παλιό ελλειπτικό- ούτε να ανεβάσουν το καινούριο στον όροφό μου...Και μάλιστα με απείλησαν στην ουσία ότι αν δεν το δεχτώ έτσι θα σταλεί πίσω στην εταιρεία και δε θα ασχοληθούν ξανά (με δυο λόγια ούτε service, ούτε αντικατάσταση)..Τους είπα -αφού δεν είχα άλλη επιλογή- να το αφήσουν στο ισόγειο. Και κάπου εκεί ξεκινάει η πιο σωστή αντιμετώπιση-συμπεριφορά που έχω ζήσει σαν πελάτης σε οποιαδήποτε συναλλαγή μου..Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Γ. και αφού του είπα ακριβώς τι έγινε με αυτή την εταιρεία αλλά και με την μεταφορική, όχι μόνο έστειλε χωρίς ΚΑΜΙΑ οικονομική επιβάρυνση ανθρώπους να πάρουν το παλιό ελλειπτικό απ' το σπίτι μου και να ανεβάσουν το καινούριο (κι όλα αυτά μέσα σε μόλις μισή ώρα απ' την ώρα που μίλησα μαζί του), αλλά ενδιαφέρθηκε και προσωπικά να δει φωτογραφίες από το νέο ελλειπτικό ώστε αν διαπιστώσει κάποια παρατυπία από πλευράς της εταιρείας που είχε αναλάβει την επισκευή και την αντικατάσταση να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί τους για τα περαιτέρω...Πραγματικά φανταστική εξυπηρέτηση..Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην περίπτωση μου και σας εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζετε!

 • Σύνδεσμος σχολίου Ευγενια-Μιχάλης Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 20:35 δημοσιεύτηκε από Ευγενια-Μιχάλης

  Μόλις παραλαβαμε το νεο μας ελλειπτικο μηχάνημα το οποίο και παραγγείλαμε απο το κατάστημα cristinsport της οδού Πειραιώς. Είχαμε κάνει έρευνα αγοράς πολλών εβδομάδων και είχαμε επισκεφτεί αρκετά καταστήματα οργάνων γυμναστικής όμως ο Κύριος Γιώργος στο κατάστημα cristinsport στην οδό Πειραιώς μας εξυπηρέτησε όσο κανένας άλλος και μας έδωσε πληροφορίες που κανείς άλλος δεν ήξερε να μας δώσει. Η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδιασμό με την ανταγωνιστική τιμή του προιόντος μας έκανε να αποφασίσουμε και να στηρίξουμε το συγκεκριμένο κατάστημα! Ευχαριστούμε πολύ, ελπίζουμε η εξυπηρέτηση αυτή να διατηρηθεί και μετά την αγορά!!

 • Σύνδεσμος σχολίου ALEXIS_SITIA Σάββατο, 05 Ιανουάριος 2013 21:15 δημοσιεύτηκε από ALEXIS_SITIA

  ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share