• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΔΗΜΗΤΡΑ Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2014 16:31 δημοσιεύτηκε από ΔΗΜΗΤΡΑ

  Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΣΟ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΟΥ Δ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΗΤΗΤΑ ΣΑΣ..

 • Σύνδεσμος σχολίου Γεωργία Κυριακή, 16 Νοέμβριος 2014 17:51 δημοσιεύτηκε από Γεωργία

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση τόσο από το τηλέφωνο όσο και από κοντά!Αγόρασα τα γάντια μου του μποξ και τα χάρηκα αυθημερόν!Πήρα τα καλύτερα!Μου έκαναν και το μασελάκι δώρο!Επαγγελματισμός και συνέπεια που από άλλους δεν είχα και μετανιώνω που δεν πήγα από την αρχή στο Christinsport και άφησα άλλα απαράδεκτα καταστήματα να μου ανεβάζουν την πίεση....Ευχαριστώ κύριε Γιώργο!

 • Σύνδεσμος σχολίου Παντελής Μάχας Κυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 19:25 δημοσιεύτηκε από Παντελής Μάχας

  Τέλεια εξυπηρέτηση,ευγένεια,ενημέρωση και λύση κάθε απορίας.
  Επαγγελματισμός όπως πρέπει να είναι προς κάθε πελάτη με απαιτήσεις.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ Παρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 19:04 δημοσιεύτηκε από ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ

  Πρόσφατα βρέθηκα στο κατάστημα Πειραιά για service σχετικά με ένα θέμα που είχα με το Total Gym μου. Άψογη εξυπηρέτηση και ο Γιώργος πολύ καλός επαγγελματίας. Το μαγαζί ενδείκνυται ανεπιφύλακτα!

 • Σύνδεσμος σχολίου Γιωργος Θεοδωσης Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 13:34 δημοσιεύτηκε από Γιωργος Θεοδωσης

  Αψογη εξυπηρετηση με ορεξη και αφιερωση χρονου.
  Οπως ακριβως αρμοζει σε σοβαρα και υπευθυνα καταστηματα.
  Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Κ.Γιωργο. Ηταν κατατοπιστικός και ειλικρινής.Μου προτεινε ενα προιον ακριβως στα μετρα μου, οχι με βαση την τιμη ,αλλα συμφωνα με τις δικες μου αναγκες.Τα καταστηματα Christinsport σε "κερδιζουν" αμεσως.Τωρα πια, για οτιδηποτε εχει σχεση με τη γυμναστικη (και οχι μονο) ξερω που θα απευθηνομαι.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 08:30 δημοσιεύτηκε από ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ

  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIN SPORT. ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤ/ΜΑ. ΕΝΤΟΣ ΛΙΓΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο κος ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ (AMILA 44260), ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΑΝΕΥ ΧΡΕΩΣΗΣ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ *ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ* ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ VISA, AΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ κο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ COURRIER.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ CHRISTIN SPORT ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΕΣ.

 • Σύνδεσμος σχολίου Ανδρέας Μυγιάκης Παρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 16:16 δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Μυγιάκης

  Είμαι και εγώ ένας απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης της christinsport. Πιο συγκεκριμένα, γνώρισα τη christinsport όταν θέλησα να αντικαταστήσω το ελλειπτικό μου. Σε όλα τα στάδια της πώλησης ήταν εξαιρετικοί:
  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
  - Eυρεία γκάμα προϊόντων διαθέσιμα για δοκιμή στο κατάστημα (όχι πώληση μέσω φωτογραφειών)
  - Προσωπική εξυπηρέτηση. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν «εκεί» για να καταλάβει τις ανάγκες μου, να εξηγήσει τις απορίες μου και να προτείνει ένα «πακέτο» λύσεων και μέσα από την κουβέντα να καταλήξουμε στην καλύτερη για εμένα λύση.
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
  - Σύντομη παράδοση στην ώρα που βόλευε εμένα
  - Συναρμολόγηση στο χώρο μου (έτσι ήμουν σίγουρος ότι το μηχάνημα που πήρα ήταν καινούργιο και όχι κάποιο demo)
  - To προσωπικό που συναρμολόγησε το μηχάνημα ήταν ευγενικό, πρόθυμο να εξηγήσει τις απορίες μου και έδειχνε να ξέρει τη δουλειά του.
  - Παραλαβή του παλαιού ελλειπτικού και απόσυρση του με δική τους ευθύνη χωρίς επιπλέον χρέωση αν και το ζήτησα σε δεύτερο χρόνο (είχα ήδη κλείσει το μηχάνημα έχοντας το πλήρως εξοφλήσει, οπότε η όποια διαπραγματευτική μου ισχύ ήταν περιορισμένη)
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
  - Όταν χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στο μηχάνημα και θα μπορούσαν απλά να με παραπέμψουν στον αντιπρόσωπο, ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Θεοδωρίδης Γεώργιος ήταν δίπλα μου παρακολουθώντας στενά την όλη διαδικασία τόσο από την πλευρά του αντιπροσώπου (ο οποίος επίσης ανταποκρίθηκε άμεσα) ξέροντας πότε πήγε ο τεχνικός και τι ακριβώς είχε κάνει, όσο και από τη δική μου πλευρά με συνεχείς επικοινωνίες ώστε να διασφαλίσει την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

 • Σύνδεσμος σχολίου Λαμπης Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 22:27 δημοσιεύτηκε από Λαμπης

  Η αποστολη των μπαλων με επιασε πραγματικα απροετοιμαστο και με εξεπληξε ευχαριστα! το παραπονο πια εχει περασει στην δηλωση οτι αποκτησατε σιγουρα ενα ορκισμενο πελατη :)
  Σας ευχαριστω

 • Σύνδεσμος σχολίου Βαγγέλης Δευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 12:00 δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης

  Πρόσφατα αγόρασα ένα διάδρομο, τον Pegasus T-345. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από τον διάδρομο αλλά και την εξυπηρέτηση. Τόσο στο κατάστημα, που η πωλήτρια ήταν πρόσχαρη και επικοινωνιακή με διάθεση να σε συμβουλέψει για το οτιδήποτε ήθελες να μάθεις, πράγμα που είναι σπάνιο στις μέρες μας, όσο και από το service που έκανε την παράδοση. Είχα πλήρη παρουσίαση του διαδρόμου και των δυνατοτήτων του. Φιλικοί και εξυπηρετικοί...! Η καλύτερη τιμή στην αγορά και η πιο οικονομική λύση για το συνώνυμο της ποιότητας! Άψογοι όλοι... Σύντομα θα αγοράσω και το πολυόργανο μου από εκεί! Συγχαρητήρια σε όλους!

 • Σύνδεσμος σχολίου Λαμπης Τρίτη, 12 Αύγουστος 2014 12:16 δημοσιεύτηκε από Λαμπης

  εγω απλα θα αφησω ενα παραπονο..
  μετα απο καναδυο τηλεφωνηματα για μπαλες μπεϊζμπολ, την πρωτη φορα θα φερνανε απο αλλο καταστημα, την δευτερη ειχε ξεχαστει η μεταφορα αλλα την επομενη μερα θα υπηρχαν σιγουρα και οταν πηγα απο το μαγαζι για την αγορα ο καθ'ολα ευγενικος κυριος του μαγαζιου με ενημερωσε οτι ξεχαστηκαν οι μπαλες και προσφερθηκε να μου τις στειλει δωρεαν με κουριερ ή να μου τις φερει καποιος απο το χωρο εργασιας μου οποτε αφησα το νουμερο μου και αποχωρησα ..
  το παραπονο μου? δεν ασχοληθηκε κανεις μετα ειτε να περασει/μου φερει τις μπαλες ή να μου πει κατι αλλο.
  δεν εχω καμμια κακη κριτικη για το μαγαζι ή για καποιον, απλα αυτο. δεν θα εκανα τον μεγαλο τζιρο για 2 μπαλακια αλλα και παλι ηταν απλα κατι που ηθελα και ανυπομονουσα.
  καλη συνεχεια στις δουλειες σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share