• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΧΡΗΣΤΟΣ M. Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 13:31 δημοσιεύτηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ M.

  ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ 14 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΛΑ ΛΟΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ INTERSPORT ΚΑΤΙ ΒΑΡΙ ΑΛΑ Η ΕΝΕΡΤΖΕΣΤ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΧΟΣ ΜΠΑΡΑΣ 0,30mm.ΠΙΓΑΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΠΑΙΡΙΟΔΟ ΑΓΩΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧ ΕΠΥΤΙΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ CHRISTINSPORT ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ,ΣΤΡΟΜΑ,ΜΟΝΟΖΥΓΟ,ΛΑΣΤΟΙΧΑ,ΒΙΔΟΤΟΥΣ ΑΛΤΗΡΕΣ,5Χ0,5kg ΚΑΙ 4ΧΙkg.ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΓΚΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΚΑΘΕ ΦΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ CHRISTINSPORT.GR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 20:01 δημοσιεύτηκε από ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

  Πριν από 7 χρόνια, μετά από έρευνα αγοράς ,αποφάσισα να προβώ στην αγορά ενός διαδρόμου γυμναστικής από τα christinsport. Το σημαντικότερο στα όργανα γυμναστικής δεν είναι η αγορά άλλα κυρίως η εξυπηρέτηση μετά, δηλαδή η αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων, όπως συνέβη στην περίπτωση μου, η βοήθεια ήταν υποδειγματική. Η εμπιστοσύνη που απέκτησα πλέον στην christinsport και christinsport είναι οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό της επιχ/σης , με οδήγησαν πρόσφατα στην αγορά ενός πολυόργανου γυμναστικής, πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο τον νεαρό ιδιοκτήτη της christinsport και του είπα, διαθέτω τόσα € θέλω να κάνω αυτές κυρίως τις ασκήσεις στύλε μου ένα πολυόργανο γυμναστικής και εγένετο το θέλημα μου.

 • Σύνδεσμος σχολίου Alexandros Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 19:25 δημοσιεύτηκε από Alexandros

  Άψογη εξυπηρέτηση! Πολύ καλοί πωλητές με θέληση να σε βοηθίσουν να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι χωρίς να προσπαθούν να σε ''σπρώξουν'' σε ανούσιες αγορές...
  Η ημρομ/νία και η ώρα παράδωσης ήταν ακριβέστατη πράγμα αρκετά σπάνιο και το παιδί που έκανε την παράδοση κα την συναρμολόγιση ευγενέστατο και πολύ έμεπειρο στην δουλεία του....

 • Σύνδεσμος σχολίου Stratis Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 18:18 δημοσιεύτηκε από Stratis

  Η κριτική των υπηρεσιών ενός καταστήματος δεν κρίνεται μόνο από τις ομαλές περιπτώσεις, όταν όλα είναι όπως αναμένεται να είναι, αλλά από την αντιμετώπιση απρόσμενων προβλημάτων, που δεν μπορούν να προβλεφθούν και φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον αγοραστή.

  Η υποστήριξη από την Christinsport στην δική μου περίπτωση ήταν υποδειγματική με πραγματικά έκδηλο το ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη.

  Θα ήταν πραγματικά ωφέλιμο για όλους μας αν οι επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά είχαν τέτοια υψηλά standards.

 • Σύνδεσμος σχολίου Μάριος Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2012 12:29 δημοσιεύτηκε από Μάριος

  Αψογη εξυπηρέτηση τόσο τηλεφωνικά όσο και κατά την παράδοση. Πολύ καλές τιμές. Συγχαρητήρια! Ευχαριστώ πολύ!

 • Σύνδεσμος σχολίου Πέτρος Τ. Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2012 10:41 δημοσιεύτηκε από Πέτρος Τ.

  Eυχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση! Η ποιότητα των προϊόντων που έχω παραγείλει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άριστη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το κατάστημα CHRISTINSPORT και επιφυλλάσσομαι για τις μελλοντικές αγορές μου.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΧΡΟΝΗΣ Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2012 19:55 δημοσιεύτηκε από ΧΡΟΝΗΣ

  Πολύ καλές τιμές και υπηρεσίες.
  Για την ώρα όλα δουλεύουν άψογα.
  Χρόνης Βριλήσσια.

 • Σύνδεσμος σχολίου FIRSTAID Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 15:07 δημοσιεύτηκε από FIRSTAID

  θα ηθελα να μεταφερω την ικανοποιηση μου για την εξυπηρετηση που ειχα σε μια βλαβη του διαδρομου μου. Καταρχην στο υποκαταστμα "CHRISTINSPORT.GR" στο Δ.Χαιδαριου και την υπευθυνη κυρια του η οποια ενεργησε να δει υπαλληλος εν αρχη το "προβλημα" και εν συνεχεια να προβει σε κληση στην αντιπροσωπεια "ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ" προκειμενου να επισκευαστει.. κατι που εγινε σε ευλογο χρονο και χωρις "οικονομικη εκμεταλευση.." χρεωνοντας εν τελει μονο με επισκεψη του τεχνικου. Και αν ακουγονται τα παραπανω ως αυτονοητα, εγω με την οποια εμπειρια μου σε "συναλλαγες" θα πω οτι ειναι η εξαιρεση του σωστου Επαγγελματια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Τ. (ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΟΙΚΟΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) Σάββατο, 09 Ιούνιος 2012 07:53 δημοσιεύτηκε από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Τ. (ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΟΙΚΟΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

  Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ - ΡΟΔΟΣ Σάββατο, 12 Μάιος 2012 13:30 δημοσιεύτηκε από ΝΙΚΟΣ - ΡΟΔΟΣ

  Άψογη εξυπηρέτηση και άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση. Ανταγωνιστικές τιμές ακόμη και σε σύγκριση με όμοια προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού. Δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις. Μεγάλη ποικιλία και διαθεσιμότητα προϊόντων ακόμη και τελευταίας κυκλοφορίας. Φιλική και άμεση παροχή κάθε ζητούμενης πληροφορίας για προϊόντα που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας και κατά συνέπεια εξάλειψη κάθε αμφιβολίας ή επιφύλαξης που σχετίζεται με την αδυναμία αυτοψίας του προς αγορά προϊόντος. Άμεση αποστολή προϊόντος ακόμη και στην νησιωτική Ελλάδα και προσωπικές παρεμβάσεις για την ταχύτατη παράδοση μέχρι και την οικία.
  Αγόρασα έναν ηλεκτρικό διάδρομο σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτήν του εξωτερικού, σε πολλές άτοκες δόσεις, με άμεση ενός 2 ημερών παράδοση σε νησί του Αιγαίου, με after sale εξυπηρέτηση και χωρίς τον φόβο μιας απίστευτης και ακριβής ταλαιπωρίας σε περίπτωση βλάβης έστω και μέσα στην εγγύηση.
  Συνιστώ την ChristinSport ανεπιφύλακτα. Θα την προτείνω σε όσους γνωρίζω και μετά βεβαιότητας θα την προτιμήσω και στο μέλλον.
  Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τον για τον επαγγελματισμό που επιδείξατε. Εύχομαι κάποια στιγμή όλη σχεδόν η Ελληνική επιχειρηματικότητα να φτάσει στο επίπεδο σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share