• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου μιχαλης γιοβανακης Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 12:25 δημοσιεύτηκε από μιχαλης γιοβανακης

  αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεσα απο την αγορα ενος πολυμηχανηματος γυμναστικης εχτος απο μια αριστη επιχηρησει με μεγαλη καταρτισει στον χωρο των spor και της γυμναστικης ειχα την τυχη να γνωρισω κατι πολυ συμαντικο και σπανιο εναν ξεχωριστο φιλο και εναν ανθρωπο με Α κεφαλαιο τον γιωργο που πρωτα απο ολα περα απο το εμποριο ειναι ανθρωπος με συνιδισει σε αυτο που κανει.
  τον ευχαριστω απο καρδιας για την βοηθεια του.
  με εκτιμηση
  μιχαλης γιοβανακης

 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 23:15 δημοσιεύτηκε από ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Μετα απο αρκετο ψαξιμο και ταλαιπωρια τυχαια βρηκα το μαγαζι,εξυπηρετηθηκα αψογα,τιμια και βεβαια ελυσα το προβλημα που ειχα με μια πλακετα διαδρομου.Η ειλικρινεια και η τιμιοτητα ειναι βασικα στοιχεια για ενα μαγαζι και το συγκεκριμενο τα εχει.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΧΡΙΣΤΙΝΑ Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 21:04 δημοσιεύτηκε από ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  Εψαχνα για διάδρομο πολυ καιρό,όχι τόσο για το μοντέλο,αλλα για το κατάστημα κ τα άτομα αυτού που θα μπορούσα να εμπιστευτω!τελικα επέλεξα το Christine sport κ δεν έκανα λάθος!η εξυπηρέτηση κ η ενημερωση άψογη!
  Στην πορεία όμως παρουσιάστηκε ένα ασήμαντο προβληματακι με το διάδρομο μου κ απευθυνθηκα αμέσως στην τεχνική υποστήριξη!μιλησα με τν Γ (απίστευτος τύπος κ εξυπηρετικοτατος) ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο πρόβλημα μου!αφου με παρέπεμψε στους ειδικούς το πρόβλημα μου λύθηκε εντός 2 ημερών!Γι'αυτο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γ. για την βοήθεια σου κ την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου κ τον Α. ο ειδικός που έλυσε το πρόβλημα!
  Παιδιά σας ευχαριστώ κ πάλι πολυ κ περισσότερο γιατί η επιλογή μου,για σας ήταν η πιο σωστή!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 19:42 δημοσιεύτηκε από ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

  επικοινωνησα με το καταστημα πειραια για μια επισκευη πλακετας διαδρομου.Τιμια και ειλικρινης συμπεριφορα απο το πρωτο τηλεφωνημα,επαγγελματισμος και επιλυση του προβληματος.Κι ομως υπαρχουν ανθρωποι στις μερες μας που δε κοιτανε να σε ¨δαγκωσουν΄΄.Ευχαριστω για την αψογη συνεργασια.

 • Σύνδεσμος σχολίου Nασος Βιεννας Κυριακή, 14 Απρίλιος 2013 11:52 δημοσιεύτηκε από Nασος Βιεννας

  Αγορασα απο το καταστημα τον διαδρομο spirit ct800 μολις εχθες.Καταπληκτικος διαδρομος,και θα ηθελα να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον υπευθυνο του καταστηματος στον πειραια,τον γιωργο που με συμβουλεψε να παρω τον συγκεκριμενο διαδρομο κ ετσι με γλυτωσε απο χασιμο χρονου,κ κοπου,δειχνοντας μου την σωστη επιλογη.Η εξυπηρετηση ηταν παρα πολυ καλη,τα παιδια που μετεφεραν και τοποθετησαν τον διαδρομο στο σπιτι μου ηταν πολυ ευγενικα,ειχαν γνωση του αντικειμενου και γενικα ξεφευγουν απο εναν απλο ξερο επαγγελματισμο γιατι δειχνουν πραγματικο ενδιαφερον για τον πελατη!Συστηνω το καταστημα christin sport για οποιαδηποτε αγορα αθλητικου εξοπλισμου ανεπιφυλακτα.

 • Σύνδεσμος σχολίου μιχαλης γιοβανακης Σάββατο, 13 Απρίλιος 2013 11:45 δημοσιεύτηκε από μιχαλης γιοβανακης

  ειμαι πολλα χρονια σε χωρους γυμναστηριων η επιχειρηση christinsport ειναι αψογη και στην εξυπηρετηση και σε ποικιλια πρωιοντων και οργανωσης...!! η ποιοτητα παντα κανει την διαφορα!!
  με εκτιμηση μιχαλης γιοβανακης

 • Σύνδεσμος σχολίου KONSTANTINOS CHRISTODOULAKIS Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 21:00 δημοσιεύτηκε από KONSTANTINOS CHRISTODOULAKIS

  ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ AFTER SALE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ. Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ Θ. ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

 • Σύνδεσμος σχολίου venediktos fokas Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 16:36 δημοσιεύτηκε από venediktos fokas

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΝ LIINE ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ . ΕΚΑΝΕ .ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!! ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ !!! ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΕΤΣΙ .
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 • Σύνδεσμος σχολίου Σαλιγκαράς Σωτηρης Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2013 16:13 δημοσιεύτηκε από Σαλιγκαράς Σωτηρης

  μπραβο στο καταστημα σας,πραγματικα η καλυτερη εξυπηρετηση που ειχα ποτε σε on line αγορα,πολλα μπραβο κ ευχαριστω στην Μαρια,μακαρι να ειχαμε κ εμεις εναν τετοιο συνεργατη στην δουλεια μας.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 01:19 δημοσιεύτηκε από ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

  εξαιρετικη επικοινωνια-μεγαλη ποικιλια
  πολυ καλη εξυπηρετηση χωρις προβληματα ακομα και στην επιστροφη προιοντος χωρις αιτιασεις κτλ.
  Γενικα αριστες εντυπωσεις!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share