• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 23:10 δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  Εντυπώσεις πρώτης αγοράς μου από ChristinSport :

  Λοιπόν εχουμε και λέμε : 1) Εξυπηρέτηση: Μετράει πολύ, προσωπικα για μένα, το άτομο που επικοινωνεις να είναι ξεκάθαρο, σταράτο, να μπορεί να σου λύνει απορίες (δηλαδή να έχει γνώση των προιόντων που πουλάει), και κυρίως, αν και δεν παίζει ρόλο στην αγορά, να είναι ευγενικό. Προσωπικά πάντα, μου έχει τύχη πολλές φορές να επιλέξω κάποιο κατάστημα από ένα άλλο για την αγορά προϊόντος μόνο και μόνο από το πόσο ευγενικά μου έχουνε φερθεί. Αποτέλεσμα ChristinSport : MISSION ACCOBLISHED!

  2) Δέσμευση ότι θα είναι δίπλα σου σε όποια απορία έχεις , για το θέμα της εγγύησης και για το service. Αποτέλεσμα ChristinSport : MISSION ACCOBLISHED!

  3)Ρε παιδιά έλεος !!!!Παρήγγειλα έναν διάδρομο της SOLE και μου ήρθε κατόπιν συννενόησης με συνεργείο την επόμενη ημέρα. Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω; Αποτέλεσμα ChristinSport : MISSION ACCOBLISHED!

  Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα και να μπώ και σε λεπτομέρειες αλλά για να μην νομίσετε ότι ειμαι βαλτός σταματάω εδώ. Εν κατακλείδι, όσο κύριος ήμουνα με την πληρωμή του ηλεκ. διαδρόμου άλλο τόσο κύριοι περίμενα να είναι και στο ChristinSport από την πλευρά τους και αυτό είναι που με μεγάλη μου χαρά εξέλαβα. Αν θα τους ξαναπροτιμήσω; Εσείς τι λέτε;

 • Σύνδεσμος σχολίου Στεφανος Σρεκ Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 22:04 δημοσιεύτηκε από Στεφανος Σρεκ

  Αψογη εξυπηρετηση απο καθε πλευρα.
  Ευχαριστη επικοινωνια και βοηθεια για καθε απορια και προβλημα. Οι αποστολες ηταν πραγματικα γρηγορες και ευελικτες απο θεμα ωραριου. Οι τιμες απο τις χαμηλοτερες που εχω βρει.

  Το συνιστω ανεπιφυλακτα και σιγουρα θα ξανααγορασω απο το καταστημα οργανα γυμναστικης.

  Μπραβο στα παιδια για την καλη δουλεια. Επαγγελματιες !

 • Σύνδεσμος σχολίου Δημήτρης Τσ Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 13:50 δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Τσ

  Είχα άψογη εξυπηρετηση. Κάθε φορα ζητούσα ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν και όντως μου στέλναν ακριβώς ότι έπρεπε για την κάθε περίπτωση. Μία φορά μάλιστα είχα ζητήσει κάτι πολύ ακριβό το οποίο δεν έκανε στην πραγματικότητα για μένα και έτσι μου πρότειναν κάτι το οποίο όντως θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες μου και ας είχε πολύ πιο χαμηλότερη τιμή. Πραγμα που για μενα σημαίνει ότι δεν τους νοιαζει απλώς να πουλήσουν αλλά θέλουν πραγματικά να σου δώσουν αυτο που εσύ χρειάζεσαι!

 • Σύνδεσμος σχολίου Konstantinos Kapokakis Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 10:18 δημοσιεύτηκε από Konstantinos Kapokakis

  Εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα το κατάστημα ως e-shop, λόγω των ανταγωνιστικότατων τιμών του. Οι άνθρωποι είναι ταχύτατοι, καθώς ποτέ δε περίμενα πάνω από 2 μέρες! Ε λοιπόν χτές πήγα στο υποκατάστημα του Πειραιά για να δω από κοντά κάποια πράγματα, και θα σας πρότεινα αν μπορείτε να κάνετε το ίδιο! Οι άνθρωποι εξυπηρετικότατοι! Αφού έκανα τη suma μου και μαζεύτηκαν κάτι λιγότερα από 200 ευρώ, έκοψαν και 25!

  Τελικώς : ποικιλία, σωστή εξυπηρέτηση, ποιότητα και τιμές πιο ανταγωνιστικές και από amazon/ebay.

 • Σύνδεσμος σχολίου Κωνσταντινα Ζάρα Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013 13:32 δημοσιεύτηκε από Κωνσταντινα Ζάρα

  Ενα μεγάλο μπράβο για την τελεια εξυπηρετηση για ενα ελλεπτικο το οποιο μεν δεν ειχα αγορασει απο τα καταστηματά σας αλλά με εξυπηρετησατε καλύτερα από την επισημη αντιπροσωπεία και μακράν φθηνότερα... Επαγγελματίσμός , συνέπεια , οικονομία Ευχαριστούμε πολύ Μιχάλης - Κωνσταντίνα, Σαρωνίδα

 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΚΑΓΚΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟς Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2013 21:11 δημοσιεύτηκε από ΓΚΑΓΚΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟς

  Η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά και η παράδοση του διαδρόμη έγινε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο κ.Γιώργος είναι πολύ εξυπηρετικός και διαθέσιμος να σου λύσει οποιαδήποτε απορία σου δημιουργηθεί.

 • Σύνδεσμος σχολίου Κατσιούλα Βασιλική Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 08:15 δημοσιεύτηκε από Κατσιούλα Βασιλική

  Η ποικιλία των προϊόντων είναι αρκετά μεγάλη που σίγουρα θα βρεις αυτό που σε εξυπηρετεί. Όμως αυτό που σε αφήνει έκπληκτο είναι η εξυπηρέτηση που είχα όταν ρώτησα επί πλέον πληροφορίες από το τηλέφωνο, όπως και συνέπεια στον χρόνο παράδοσης. Σίγουρα θα επανέλθω για μια επόμενη αγορά. Σας ευχαριστώ που δεν με ταλαιπωρήσατε.

 • Σύνδεσμος σχολίου Βασιλης m Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 19:35 δημοσιεύτηκε από Βασιλης m

  Βασίλης Τρίπολη όλα άψογα! Πήρα τηλ με βοήθησε στην παραγγελία μια και δεν είχα ιδέα :) συνεχίστε έτσι!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΠΛΑΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 08:42 δημοσιεύτηκε από ΠΛΑΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  το καταστημα ειναι πολυ αξιοπιστο..με τρομερη εξυπηρετηση κ θεληση στο να εξυπηρετησουν το πελατη!!Μπραβο στα παιδια για την πολυ καλη δουλεια τους

 • Σύνδεσμος σχολίου Δεμερτζή Μινα Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 17:57 δημοσιεύτηκε από Δεμερτζή Μινα

  Πριν τρία χρόνια η αγορά του διαδρόμου ---πρόβλημα στην πλακέτα –
  Τι και αν είναι εκτός εγγύησης τι και αν είμαι Νορβηγία!! Η καθοδήγηση ήταν αναλυτική η αποστολή της πλακέτας ταχίστη και χωρίς χρέωση ούτε του ταχυδρομείου . Τι να πω ευχαριστώ είναι λίγο στο τεχνικό τμήμα και στον κ. Θεοδωρίδη προσωπικά .Μικράν η καλύτερη εξυπηρέτηση από όποιο άλλο κατάστημα αθλητικών !!

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share