• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΙΔΗΣ Τετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 21:26 δημοσιεύτηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΙΔΗΣ

  Πρίν από ένα χρόνο είχα αγοράσει έναν διάδρομο από το ChristinSport . Πριν από λίγες ημέρες μου παρουσίασε μια μεγάλη βλάβη που δεν διορθωνότανε (κατασκευαστική ) . Η αντίδραση του κ. Γιώργου ήταν άμεση και μου αντικατέστησε τον παλιό διάδρομο με έναν ολοκαίνουργιο !!

 • Σύνδεσμος σχολίου Ελενη Κ. Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 16:10 δημοσιεύτηκε από Ελενη Κ.

  Σπανιζουν τετοιοι επαγαλματιες!!!
  Τα λογια ειναι περριτα
  Μπραβο και ευχαριστω ολο το team!!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Βεζύρη Άννα Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 14:13 δημοσιεύτηκε από Βεζύρη Άννα

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση.
  Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που όμως έχει και φυσική παρουσία και δεν είναι απρόσωπο!!! Πολύ καλές τιμές συγκριτικά με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, τουλάχιστον στα προιόντα που με ενδιέφεραν και τα έψαξα.
  Να φανταστείτε ότι απο ένα ηλ.κατάστημα στην πόλη μου ακομη περιμένω τηλέφωνο και τα παιδιά απο Αθήνα ήδη μου τα στείλανε!!! Να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα σας ευχομαι!!
  Για την υποστήριξη μετά την πώληση ακόμη δεν γνωριζω αλλά τους έβαλα άριστα καθώς πιστεύω πως άν χρειαστεί ακόμη και εκεί θα είναι άψογοι.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ Παρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 15:36 δημοσιεύτηκε από ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

  ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΣΠΑΝΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CHRISTINSPORT

 • Σύνδεσμος σχολίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014 20:23 δημοσιεύτηκε από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

  Είναι η πρώτη φορά που έχω κάνει παραγγελία από το online κατάστημα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από όλα.Η ευγένια στην επικοινωνία είναι το κάτι άλλο.Τα προϊόντα άψογα.Οι τιμές πάρα πολύ καλές.Αμεση αποστολή.Μπράβο σας!!Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και φυσικά έχετε κερδίσει έναν ακόμα πελάτη.Ευχαριστώ!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Νώντας Κυπραίος Πέμπτη, 15 Μάιος 2014 16:33 δημοσιεύτηκε από Νώντας Κυπραίος

  Προχώρησα στην αγορά ενός μηχανήματος μέσα απο αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα όχι μόνο λόγω της τιμής αλλά και λόγω της άψογης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που έτυχα.

  Επίσης ο άνθρωπος που ήρθε για την παράδοση και την συναρμολόγηση εκτός απο τον γρήγορο χρόνο που έκανα για να το φτιάξει μου εξήγησε αναλυτικά και την λειτουργία του μηχανήματος, το οποίο ήταν και μέσα στην τιμή χωρίς καμμια έξτρα χρεώση την στιγμή που υπάρχουν καταστήματα τα οποία όχι μονο χρεωνουν την μεταφορά αλλά ακόμα και την συναρμολόγηση και για ποσά πολυ μεγαλύτερα.

  Σίγουρα θα προτιμήσω ξανα το κατάστημα για μελλοντικές αγορές.

 • Σύνδεσμος σχολίου Μαρία - Ευαγγελία Ζαχαράτου Τετάρτη, 14 Μάιος 2014 18:18 δημοσιεύτηκε από Μαρία - Ευαγγελία Ζαχαράτου

  Είναι πρωτοφανής η εξυπηρέτηση & ο επαγγελματισμός που συνάντησα σε μια παραγγελία από ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω internet. Όλο το προσωπικό & ιδιαίτερα ο κ. Γιώργος ήταν παρών έστω & τηλεφωνικά σε οτιδήποτε κι αν χρειάστηκα, πρόθυμος να με ακούσει με υπομονή, να λύσει τις όποιες απορίες μου & να προτείνει ό,τι καλύτερο σύμφωνα με τις ανάγκες μου..Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη & το συστήνω ανεπιφύλακτα, γιατί γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι σε απομακρυσμένη περιοχή & να αναζητάς κάποιον να σε διευκολύνει & να σε καθοδηγήσει..όσο για τις τιμές..είναι πραγματικά ανταγωνιστικές καθώς οι άνθρωποι του Christinsport δεν κάνουν τυχαία τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά..αφουγκράζονται την οικονομική κρίση & μας εξασφαλίζουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλές τιμές. Σας ευχαριστώ για την υπευθυνότητα και το σεβασμό που μας δείχνετε. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

 • Σύνδεσμος σχολίου Vasilis Tsoupas Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 09:51 δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsoupas

  Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση του καταστήματος Christinsport του Πειραιά .Και με την παραγγελία και παράδοση αλλά και με την after sales εξυπηρέτηση ειδικά από τον Κύριο Γιώργο Θ.
  Κατάστημα με υπευθυνότητα και με μεγάλο σεβασμό προς τον πελάτη. Ευχαριστώ.

 • Σύνδεσμος σχολίου Φωτης Μπανασιος Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 15:35 δημοσιεύτηκε από Φωτης Μπανασιος

  Εχουμε αγορασει ενα πολυοργανο & διαδρομο απο το καταστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) εδω & 1μιση χρονο,απο την πρωτη στιγμη ηταν ολα αψογα & απο θεμα εξυπηρετησης, παραδοσης & φυσικα τιμων!!!! Μπραβο στον Γιωργο που ειναι πολυ υπομονετικος & διαθεσιμος σε οτιδηποτε απορια εχω.Αψογοι σε ολα,συνεχιστε ετσι οπως μονο εσεις γνωριζετε!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Ευάγγελος Σ. Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 19:33 δημοσιεύτηκε από Ευάγγελος Σ.

  Οι εντυπώσεις που αποκόμισα από την πρώτη μου επαφή με την επιχείρηση ήταν άριστες! Η παραγγελία μου έφτασε στο νησί στην ώρα της. Ένα ασήμαντο λάθος αντικαταστάθηκε άμεσα με προθυμία και ευγένεια. Όπως και ένα εξάρτημα που καταστράφηκε κατά την συναρμολόγηση, χωρίς να χρεωθώ κάτι επιπλέον!
  Σας ευχαριστώ δημόσια όπως κι εγώ ευχαριστήθηκα αυτή την εξ αποστάσεως αγορά μου!

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share