• top new_shop

Κριτικές Πελατών www.skroutz.gr

Μερικές από τις κριτικές πελατών μας που έχουν αναρτηθεί μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης προϊόντων www.skroutz.gr

Βαθμολογία: 5/5
Σάββατο 27 Ιουλίου παράγγειλα μέσω internet τον Pegasus F-30 διάδρομο. Δευτέρα 29 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο ο Κος Θ. να μου πει οτι την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο διάδρομος θα ήταν στη Σκιάθο. Μου τηλεφώνησε η μεταφορική την Πέμπτη και ο διάδρομος μεταφέρθηκε σπίτι μου! Εξυπηρετικότατος ο κύριος, ευγενικότατος, ότι απορίες, ερωτήσεις αν έχω να μην δυστάσω να του τηλεφωνήσω, και λόγω εμπιστοσύνης που τους έδειξα, μου πλήρωσαν και τα μεταφορικά μέχρι το νησί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συστήνω ανεπιφύλακτα to μαγαζί και όσο για τον διάδρομο, πάρα πολυ καλός επίσης! Σας ευχαριστώ πολύ

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παρταγγελεία και απο μενα στο cristinsport και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.Εξυπηρετικοτατοι και πολυ ευγενικοι σωστοι επαγγελματιες.Η παραγγελεία μου ήταν ενας πολυπαγκος Upower 400 60 kg δισκοι και 1 μπαρα 1,80cm η οποια ηρθε στην Ναξο σε 1 μερα.Το συνηστω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω!!!!!!

Βαθμολογία: 5/5
Καταρχάς να σας πω ότι ο Γ. ο οποίος μιλούσα μαζί του απλά ήταν άψογος... Ένιωσα ότι με σεβόταν απόλυτα σαν πελάτη χωρίς πολλές "σάλτσες". Τον ρώτησα πότε θα τον έχω τον διάδρομο γιατί έπεφταν και αργίες στην ενδιάμεσα-μου απάντησε ¨την άλλη βδομάδα Τετάρτη, που λειτουργούν οι μεταφορικές τον στέλνω και Πέμπτη θα τον έχεις¨. Πέμπτη πρωί τον είχα σπίτι, απλά πράγματα! Τον πήρα τηλ 2-3 φορές διότι μένω Κρήτη και η μεταφορά λίγο με ανησυχούσε, το σήκωνε αμέσως και μου έλυνε κάθε απορία καθώς και μου είπε ότι θα τον προσέξουν απόλυτα στην μεταφορική όπως και έγινε. Φαίνεται ότι το κατάστημα είναι άψογο και απόλυτα επαγγελματίες όλοι τους. Ευχαριστώ πολύ και για την τιμή. Για το διάδρομο δεν το συζητώ (Pegasus F-30)...απίστευτο μηχάνημα, έγραψα και την κριτική μου στο προϊόν για όποιον ενδιαφέρεται να την δει. Πολλά μπράβο στο Christinsport!

Βαθμολογία: 5/5
Πρώτη παραγγελία και η εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική! (ALPINE ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TR-3000) Γνώστες του χώρου. Η καλύτερη τιμή της αγοράς. Άριστη εξυπηρέτηση. Γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας και το προσωπικό άψογο. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία: 5/5
Μετά απο μία μικρή έρευνα κατέληξα στο Christinsport έκανα την παραγγελία που ήθελα για αρχή... Μετά είπα να την αλλάξω και να προσθέσω κάτι ακόμα... επικοινώνησα με το κατάστημα μίλησα με τον Γ, ήταν άψογος έψαξε να βρεί αυτο που ήθελα τα κατάφερε και την επομένη έστειλε την παραγγελία. Ελάχιστες φορές θα συναντήσεις άτομο να θέλει να σε βοηθήσει. Μπράβο Γ συνέχισε έτσι!

Βαθμολογία: 5/5
Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για ένα ελλειπτικό μηχάνημα οικιακής χρήσης, κάναμε έρευνα αγοράς στο skroutz.gr και αποφασίσαμε περίπου το ποσό που θα διαθέσουμε. 5-6 καταστήματα γυμναστικής είχαν περίπου την ίδια καλή τιμή και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτό που ήταν δίπλα στο σπίτι μας, να ξεκινήσουμε απο κεί να τα δούμε από κοντά και να μας πουν απόψεις καθότι δεν είχαμε πολλές γνώσεις περί μηχανημάτων γυμναστικής. Στην Λ.Πειραιώς λοιπόν, στο κατάστημα Christinsport που είναι ένα από τα πολλά της αλυσίδας μπήκαμε ένα απόγευμα και βγήκαμε μετά από 1ώρα! Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το μηχάνημα και μετέπειτα να έχουμε και μια φιλική κουβέντα καθώς μας σκλάβωσε η ευγένεια αυτού του ανθρώπου.Μας εξήγησε τα πάντα, μας καθοδήγησε στο τι να πάρουμε και μας διαβεβαίωσε ότι και μετά την αγορά οτιδήποτε χρειαστεί θα του κάνουμε απλά ένα τηλεφωνο. Επιμέναμε κιόλας να πάρουμε ένα μηχάνημα ακριβότερο αλλά μας βοήθησε να καταλάβουμε γιατί δεν μας ταίριαζε εκείνο αφού ήθελε να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά μας. Την επόμενη μέρα ακριβώς κλείσαμε την παράδοση καθότι σχεδόν τα πάντα τα έχει ετοιμοπαράδοτα!Άριστος επαγγελματίας, άψογη συμπεριφορά,κατάστημα που αξίζει,κορυφή στο είδος του! Κύριε Γ. να σου ζήσουν οι κοράκλες σου,χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία...

Βαθμολογία: 5/5
Πριν από 15 μέρες ξεκίνησα να ψάχνω ένα ελλειπτικό για το σπίτι. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Reebok C5.7E. Από το internet κοίταξα τιμές και σχεδόν όλα τα μαγαζιά είχαν τις ιδιες. Διάλεξα να απευθυνθώ στο κατάστημα Christin Sport (Ν.Φαληρο) μιας και ήταν το ποιο κοντινό μου. Όταν είδα το Reebok C5.7E από κοντά και ανέβηκα πάνω, δεν μου άρεσε. Τα πλαστικά του έτριζαν και δεν ήταν σταθερό. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με κατεύθυνε σωστά στο να αγοράσω κάτι ποιο στιβαρό, ένα μηχάνημα πολύ ποιο κοντά στις ανάγκες μου αντίστοιχης τιμής.
Το ελλειπτικό μου παραδόθηκε και συναρμολογήθηκε οπός είχαμε συμφωνήσει. Την επομένη ημέρα, μετά από χρήση ενός απογεύματος, αντιλήφτηκα ότι το ελλειπτικό που είχα αγοράσει δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου. Σε έντονη άσκηση ταλαντευόταν αρκετά, κάτι που με ενοχλούσε και έκανε και θόρυβο. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνος του καταστήματος Christin Sport (Ν.Φαληρο) και του είπα για το πρόβλημα προσπαθώντας να βρω μια λύση. Μου πρότειναν να στείλουν το επίσημο service να ρυθμίσει το ελλειπτικό ώστε να μην ταλαντεύετε και να δει και γιατί έκανε θόρυβο, κάτι που θα έκαναν και άλλα μαγαζιά φαντάζομαι…. Το δεύτερο που μου πρότειναν, πρέπει να ομολογήσω ότι τέτοια εξυπηρέτηση από μαγαζί στην Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί, ήταν αν μου αλλάξου το ελλειπτικό μου με όποιο μοντέλο εγώ επιθυμούσα καταβάλλοντας στην διάφορα της τιμής, πράγμα που επέλεξα. Τελικά κατέληξα με το Spirit XE195 και δεν το μετανιώνω. Εννοείτε ότι μετά από αυτό για ότι θέλω θα απευθύναμε στο Christin Sport.

Σημείωση πρώτη: Μην αγοράζετε ένα προϊόν αν δεν το δείτε και από κοντά. Καλλίτερες προδιαγραφές στο χαρτί δεν αντιπροσωπεύουν πάντα καλύτερο μηχάνημα.
Σημείωση δεύτερη: Μην αγοράζετε ένα μηχάνημα με βάση την τιμή αλλά τις ανάγκες σας. Αν είναι υποδεέστερο των αναγκών σας θα καταλήξει να χρησιμοποιείτε για κρεμάστρα… πολύ ακριβή κρεμάστρα…

Βαθμολογία: 5/5
Ένιωσα ότι σέβονται τον πελάτη και θα φροντίσουν να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να είναι όλα όπως πρέπει. Ότι άλλο αποφασίσω να αγοράσω θα πάω στο μαγαζί τους γιατί είναι αξιόπιστοι.

Βαθμολογία: 5/5
Στις 22/6/2011 το απόγευμα παράγγειλα έναν πάγκο γυμναστικής (Sportek SΑ210) και την επόμενη ημέρα το πρωί 11:40 μου το είχαν φέρει σπίτι ενώ είχαν επιμεληθεί και την συναρμολόγησή του, όπως και με είχαν ενημερώσει για αυτό. Άριστη εξυπηρέτηση, πάρα πολύ καλή τιμή (το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής ήταν σε προσφορά), άμεση παράδοση στον χώρο και βοήθεια στην επιλογή του σωστού οργάνου με βάση τα χαρακτηριστικά (βάρος, κ.τ.λ.). Τους συστήνω δίχως καμμία επιφύλαξη.

Βαθμολογία: 5/5
Άκρως επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη. Μου πρότειναν το ιδανικό ελλειπτικό για τα χαρακτηριστικά μου (βάρος, ύψος κτλ). Δοκιμάζοντας τρία ελλειπτικά διαπίστωσα ότι όντως αυτό που μου πρότειναν (amila xe-150) ήταν το καλύτερο.

Βαθμολογία: 5/5
Άψογοι σε όλα!!! Ηλεκτρονικό κατάστημα (με παράλληλη φυσική παρουσία) από τα λίγα...

Βαθμολογία: 5/5
Στις 18/9/2010 το πρωί έγινε η παραγγελία για το μηχάνημα και 3 ώρες μετά είχε ήδη αρχίσει η συναρμολόγησή του. (Αυτό θα πει άμεση παράδοση)
3 εβδομάδες, μετά παρατήρησα μια δυσλειτουργία και επικοινώνησα με το κατάστημα. Αν και ήταν Σάββατο, ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ αρχικά προσπάθησε να με βοηθήσει τηλεφωνικά, ήρθε να ελέγξει ο ίδιος το πρόβλημα, το οποίο και τελικά διόρθωσε την επόμενη μέρα (Κυριακή). Το πρόβλημα αφορούσε μια παράληψη στη συναρμολόγηση. Το γεγονός ότι το παρέλαβα τόσο άμεσα από τη στιγμή της παραγγελίας καθώς και η αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κάνει να συστήνω ανεπιφύλακτα το Christin sport (κατάστημα Ηλιούπολης).

Βαθμολογία: 5/5
Στις 30/09/2009 το απόγευμα έκανα παραγελλεία για ένα ελλειπτικό Reebok Crosstrainer 3.1/i-trainer 2.5. Απο λάθος μου η παραγγελεία περάστηκε 2 φορές. Την επόμενη μέρα το πρωί (1/9/2009) στις 9.30 επικοινώνησαν απο το κατάστημα για να ρωτήσουν αν υπήρξε κάποιο λάθος. Τους εξήγησα τη έγινέ. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αν είχα κάποιο πρόβλημα και στη συναρμολόγηση. Την αμέσως επόμενη μέρα (2/9/2009) παρέλαβα την παραγγελεία απο τη μεταφορική!!! Μένω στη Δράμα και δε περίμενα να έχω τόσο γρήγορα κάτι ογκώδες και βαρύ! Άριστοι επαγγελματίες, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Ενημέρωση με e-mail σε κάθε αλλαγή της παραγγελείας. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) σε πολύ καλή τιμή και δόσεις. Είχαν ανακαίνιση στο κατάστημα στην Βουλιαγμένης αλλά παρ'όλα αυτά έκαναν τα πάντα να μας εξυπηρετήσουν και να δούμε τα όργανα.

Βαθμολογία: 5/5
Πολύ καλές τιμές και όροι πληρωμής (περίοδος 02/2009), εξυπηρετικοί και με συνεχή επικοινωνία για την παραγγελία. Παράδοση,εγκατάσταση και επίδειξη χωρις κόστος όπως το διαφημίζουν. Συνολικά έδειξαν επαγγελματίες και συνεπείς. Τους συστήνω χωρίς επιφυλάξεις.

Αξιολογήστε μας!

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει! Αξιολογήστε τις επιδόσεις μας σε διάφορους τομείς και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! (Επιλέξτε την βαθμολογία σας πατώντας στο ανάλογο αστέρι)

Επιμέρους βαθμολογίες

Ενότητα Αξιολόγηση
Επικοινωνία / Εξυπηρέτηση
( 159 ψήφοι )
Διαδικασία παραγγελίας / Περιήγηση στο site
( 144 ψήφοι )
Παράδοση / Παραλαβή
( 139 ψήφοι )
Υποστήριξη μετά την πώληση / Service
( 125 ψήφοι )

124 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Διονύσης Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 07:21 δημοσιεύτηκε από Διονύσης

  Κωπηλατική tunturi, παρουσίασε πρόβλημα σ' ένα από τα τέσσερα ρουλεμάν που έχει κάθε ροδάκι, πάνω στα οποία κινείται το κάθισμα.
  Παρά τα capital control, η εταιρεία christinsport και ο υπεύθυνος αυτής Γιώργος Θεοδωρίδης, σε σχετικά γρήγορο για τις επικρατούσες συνθήκες χρονικό διάστημα, εισήγαγε και μου παρέδωσε το ανταλλακτικό.

  Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο αλλά και την εταιρεία για την ευγένεια, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό τους.

 • Σύνδεσμος σχολίου Ανδρέας Κονάνος Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 16:11 δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κονάνος

  Αυτό που μου έκανε πολύ θετική εντύπωση είναι η τεχνική υποστήριξη από τους τεχνικούς που επισκέφτηκαν τον χώρο μου για την επιδιόρθωση του διαδρόμου μου...

  Πέρα από την ευγένεια την συνέπεια και την ανάλυση σε οποια απορία είχα σχετικά , μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός τους , όπως και η αποτελεσματικότητα τους . Πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη και τον Στέλιο!

 • Σύνδεσμος σχολίου Γιολάντα Κυριακή, 30 Αύγουστος 2015 16:14 δημοσιεύτηκε από Γιολάντα

  Πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση, τις καλές τιμές και με τα μικρο αντικείμενα που πήρα, ειδικά με τις μπάλες του pilates, το προτείνω!

 • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΡΙΝΑ Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 19:19 δημοσιεύτηκε από ΜΑΡΙΝΑ

  ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ. ΖΗΤΗΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Μητσάκου Ρενάτα Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 18:26 δημοσιεύτηκε από Μητσάκου Ρενάτα

  Καταπληκτική εξυπηρέτηση του service! Μπράβο.

 • Σύνδεσμος σχολίου Katerina Manousi Πέμπτη, 21 Μάιος 2015 10:37 δημοσιεύτηκε από Katerina Manousi

  Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Έχω έναν παλιότερο διάδρομο, όχι αγορασμένο από εσάς, τον οποίο, προς τιμήν σας, μου προτείνατε να επιδιορθώσουμε και όχι να τον αντικαταστήσουμε. Απόλυτη ευγένεια των ανθρώπων που ήρθαν στον χώρο μας και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Μπράβο σας, είστε πολύ αξιόλογη εταιρεία και θα σας συστήνω σε όλους!

 • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης Βολονάκης Τρίτη, 05 Μάιος 2015 12:33 δημοσιεύτηκε από Γιάννης Βολονάκης

  Άψογη εξυπηρέτηση, ευγένεια και εκτίμηση προς τον πελάτη, μεγάλη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές. Συγχαρητήρια!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου Μ.Βικ Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 18:42 δημοσιεύτηκε από Μ.Βικ

  Αγόρασα έναν διάδρομο γυμναστικής από το κατάστημα CHRISTIN SPORT Πειραιά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.
  Άψογη εξυπηρέτηση, με ευγένεια και σεβασμό προς τον πελάτη.
  Ο Κος Γιώργος είναι άψογος επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου και σου προτείνει το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σου. Έχουν καλές τιμές, άμεση παράδοση και είναι ιδιαίτερα συνεπείς στα ραντεβού τους. Οι υπάλληλοι που μου παρέδωσαν και συναρμολόγησαν το διάδρομο ήταν γρήγοροι, ευγενικοί, και είχαν την υπομονή να μου δείξουν πως γίνεται η σωστή λειτουργία και η συντήρηση του.
  Συγχαρητήρια σε όλους σας και εύχομαι καλές δουλειές!

  Ευχαριστώ.
  Μ.Βικ

 • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 17:56 δημοσιεύτηκε από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΝΕΛΛΑΚΗΣ

  Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο για την απίστευτη βοήθεια. Μένω στην Ρόδο και είμαι ερασιτέχνης δρομέας μεσαίων αποστάσεων ανωμάλου δρόμου εδώ και 19 χρόνια. Αγοράζω ημιεπαγγελματικούς διαδρόμους κι ο τελευταίος που είχα παρουσίαζε δυσλειτουργίες και βλάβες που όλοι εδώ σήκωναν τα χέρια ψηλά με κυριότερο αυτόν από τον οποίο τον αγόρασα. Ταλαιπωρήθηκα 1,5 χρόνο σε διάφορα καταστήματα που το μόνο που μου έλεγαν ήταν να τον αφήσω και να αγοράσω καινούργιο !!! Πλήρωσα περί τα 250€ και ο διάδρομος δεν λειτουργεί σωστά. Γνώρισα τον Γιώργο από μια αγορά αναλόγου προϊόντος και πέρα από αυτό προθιμοποιήθηκε να τον δει και να τον συντηρήσει. Ο διάδρομος έφτασε στα Μαγικά του χέρια με μεταφορική και ως εκ θαύματος (δεν υπάρχει αυτή η λέξη για τον Γιώργο) ο διάδρομος επέστρεψε Α Ψ Ο Γ Ο Σ. Έφτιαξε βλάβη που είχα μάλιστα από τον πρώτο καιρό κιόλας. Μέχρι και ηλεκτρονική βλάβη κονσόλας υγρών κρυστάλλων !!! Ο άνθρωπος δεν υπάρχει απλά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και πάλι. Ο Γιώργος επιβεβαιώνει μια βασική μου αρχή (μιας και είμαι κι εγώ στον χώρο των πωλήσεων) : Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι αυτός που θα μας φέρει νέους πελάτες. Ο διαχρονικός πελάτης είναι ο καλός μας πελάτης !!! Συγχαρητήρια παιδιά ! Να συνεχίσετε έτσι !

 • Σύνδεσμος σχολίου Γιωργος Παρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 11:45 δημοσιεύτηκε από Γιωργος

  Επαγγελματική προσέγγιση απο το μαγαζι, αψογη εξυπηρετηση και αφιερωση χρονου στην συναρμολογιση του πολυοργανου Pegasus sc -1280smith. Ευχαρηστω πολυ παιδια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

Social Connect

Social Share